Aktywne Wpisy
aluzja +3
Zwykle czyta się tutaj narzekanie na przeciwną płeć.
Moje pytanie jest takie, czego zazdrościmy przeciwnej płci?
Ja mężczyznom zazdroszczę logicznego myślenia, analitycznego, nastawionego na rozwiązywanie problemów.
Takiej wewnętrznej energii dążącej do osiągnięcia sukcesu.
No i możliwości sikania na stojąco( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski
Moje pytanie jest takie, czego zazdrościmy przeciwnej płci?
Ja mężczyznom zazdroszczę logicznego myślenia, analitycznego, nastawionego na rozwiązywanie problemów.
Takiej wewnętrznej energii dążącej do osiągnięcia sukcesu.
No i możliwości sikania na stojąco( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski
John_Galt +5
#!$%@? mi wyszły te poziome to zacząłem robić na pałkę.... nie wiem, cisnąć dalej?
1 - Jest egzotyczna więc wzbudzasz podziw i zazdrość wśród znajomych którzy muszą się męczyć z roszczeniowymi Polkami.
2 - Wasze potomstwo odziedziczy po niej dobre geny. Dzięki czemu prawdopodobieństwo występowania np. zakoli u syna się zmniejszy. Dzięki ciemnej karnacji nie będzie miał problemu ze znalezieniem sobie ładnej Polki, więc przegryw jest w stanie zapoczątkować w swoim rodzie geny CHADA.
3 - Jeżeli wybierzecie dziewczynę z Afryki to prawdopodobieństwo, że was zostawi będzie znacznie mniejsze gdyż będzie wdzięczna że może mieszkać w Europie co prawda Europe środkowej ale jednak to lepiej niż w Afryce.
4 - Wybór czarnej dziewczyny mieszkającej w zachodniej Europie bądź z USA z automatu podnosi typowemu Polakowi status społeczny.
5 - Zyskujesz rodzinę żyjącą prawdopodobnie w dalekich krajach więc masz gdzie jeździć na wakacje.
Jeszcze pewnie znalazłoby się mnóstwo plusów ale jaka jest wasza opinia na ten temat?
#ebony #ladnapani #pytanie #zwiazki #przegryw #logikaniebieskichpaskow
2. jak się było chwilę w kraju gdzie murzynek jest dużo, to widać że 99% z nich jest #!$%@? brzydkich, a po 30 to juz blisko 100% ma wysoki poziom otyłości
2 Jak jesteś biały w czarnym kraju to możesz przebierać wśród murzynek ja czarny wśród Polek więc na pewno znajdziesz jakąś ładną.
Bo czarne kobiety są z reguły niesamowicie grube. Grubsze niż najgrubsze Polki.
1. w każdym polskim mieście ma powodzenie wśród kobiet, część z nich szukając kontaktu zagadałaby do jego partnera. Darmowe żarcie i kawa niemal wszędzie.
2. jest duży i silny, ma dobre geny, rozpierdziela polskich sebiksów samym pierdem
3. przyniesie zakupy, wniesie pralkę, stłucze kotlety w niedzielę
4. ma się gdzie jeździć na wakacje do wioski w umpalumpu
5.
Na tej że byłem w Wielkiej Brytanii przez 2 miesiące w Bristolu i się trochę naogladałem ludzi.
@DoktorNauk: może i tak ale już wolałbym wybierać wśród Azjatek.
Azjatki lecą na białych - to doświadczyłem na własnej skórze.
Jakiegokolwiek zainteresowania ze strony murzynek nie doświadczyłem
tu w przykładzie masz beyonce - rzekomo ładną (nie 100%) murzynke za którą murzyni wzdychajo
nie mówię że nie ma ładnych murzynek ale chyba rozumiesz o co mi chodzi
@DoktorNauk: jak mam się bawić w józefa mengela to bym raczej stawiał na azje lub indie xD