Wpis z mikrobloga

To że Polki mają kisiel na widok murzyna to fakt. Dziwi mnie jednak dlaczego czarne dziewczyny nie wzbudzają wśród Polaków tak wielkiego entuzjazmu. Przecież ułożenie sobie życia z czarną laską to same pozytywy.

1 - Jest egzotyczna więc wzbudzasz podziw i zazdrość wśród znajomych którzy muszą się męczyć z roszczeniowymi Polkami.

2 - Wasze potomstwo odziedziczy po niej dobre geny. Dzięki czemu prawdopodobieństwo występowania np. zakoli u syna się zmniejszy. Dzięki ciemnej karnacji nie będzie miał problemu ze znalezieniem sobie ładnej Polki, więc przegryw jest w stanie zapoczątkować w swoim rodzie geny CHADA.

3 - Jeżeli wybierzecie dziewczynę z Afryki to prawdopodobieństwo, że was zostawi będzie znacznie mniejsze gdyż będzie wdzięczna że może mieszkać w Europie co prawda Europe środkowej ale jednak to lepiej niż w Afryce.

4 - Wybór czarnej dziewczyny mieszkającej w zachodniej Europie bądź z USA z automatu podnosi typowemu Polakowi status społeczny.

5 - Zyskujesz rodzinę żyjącą prawdopodobnie w dalekich krajach więc masz gdzie jeździć na wakacje.

Jeszcze pewnie znalazłoby się mnóstwo plusów ale jaka jest wasza opinia na ten temat?

#ebony #ladnapani #pytanie #zwiazki #przegryw #logikaniebieskichpaskow
DoktorNauk - To że Polki mają kisiel na widok murzyna to fakt. Dziwi mnie jednak dlac...

źródło: comment_cDEAe7V44ehvTXfDxw9kKOytIFeK6jGG.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
i koledzy w klasie na twojego czarnego syna będą mówić Bambo ( ͡° ʖ̯ ͡°) na pewno będzie szczęśliwy

@Marcent: a za kolejne 10 lat ci sami koledzy będą mieć zakola i brzydkie baby a twój syn nie będziem mógł się odpędzić od ładnych dziewczyn :)

ale większość murzynek serio jest brzydka. Co ładniejsze to jednak mulatki.

@taalarek: no to ktoś musi się poświęcić żeby kolejne
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: Nie mają, bo mało murzynów jest zadbanych. Często są mocno zapuszczeni, otyli, no i tacy stricte czarni faceci są mało atrakcyjni dla białych kobiet. U nas jest sporo mitów z tym, że czarny to jest super ekstra, ale to są bardzo małe liczby. Większość, to takie afrykańskie sebki i janusze.
Co do Polaków i murzynek, to może być dość skomplikowane, bo sami Polacy nie wchodzą tak często jak Polki w
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: 1. Bardzo brzydkie, męskie łydki.
2. Za duże usta.
3. Nie chcę żeby moje dzieci miały niższy IQ.
4. Tak jak ktoś napisał - brzydkie stopy.
5. Brzydkie dłonie.
6. Nie nauczy sie polskiego, nie porozmawia z moimi rodzicami.
  • Odpowiedz
@Wergiliusz: I to Polki są roszczeniowe? XDDD Coś mi się wydaje że twoje dzieci i tak będą miały niskie IQ.
Co to w ogóle za argumenty? To tak jakby ktoś z Japonii mówił że Polki mają np. grube dupy albo są brzydkie bo coś tam innego. Przecież każda kobieta jest inna jedna wygląda lepiej a inna gorze a to co tu piszesz to są uogólnienia i stereotypy. To że widziałeś gdzieś
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: Rasy różnią się wizualnie i posiadają swoje cechy charakterystyczne. Negować to to jak negować, że kamień rzucony do góry spadnie na ziemię. Czarne kobiety nie podobają mi się i nigdy w życiu nie widziałem murzynki o której pomyślałem, że bym się z nią umówił. I to nie jest żadna roszczeniowość, ale gust do którego mam święte prawo. Poza tym - tak jak napisałem - czarna rasa ma średnio niższe IQ,
  • Odpowiedz
@Wergiliusz: To polecam żebyś każdej swojej potencjalnej partnerce robił test na IQ żeby czasem na za głupią nie trafić. Przecież wychowanie i edukacja nie ma żadnego znaczenia i liczą się tylko geny.
  • Odpowiedz
@DoktorNauk:

Widziałeś jakąś grubaskę i myślisz że wszystkie kobiety tak wyglądają XD

https://www.omicsonline.org/open-access/prevalence-of-obesity-in-the-uk-according-to-sex-age-and-ethnicity-aliterature-review-2473-6449-1000121.pdf

Overweigh and obesity prevalence among race ethnic minority group

in USA and UK shows that respect to general population, the highest

rate of obesity is among non-Hispanic black women with the 46% [6]

in the USA and the 32% in the UK
  • Odpowiedz