Aktywne Wpisy

ekscytacje +30
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
melonixmix +4
Ktokolwiek powiadomił policję, nie wiem czy ci dziękować. Wygląda na to, że znowu do psychiatryka trafię... Ciekawe czy istnieje lek na moje s----------e
#samobojstwo
#samobojstwo

https://steemit.com/polish/@breadcentric/mozesz-teraz-handlowac-steemem-i-wieloma-innymi-kryptowalutami-na-openbazaar
#steemit #steem #kryptowaluty #openbazaar
At the end of 2016 ShapeShift was integrated into the platform to allow sending payments in various other cryptocurrencies https://en.wikipedia.org/wiki/OpenBazaar
Since March till April 2016 Shapeshift experienced a total of 3 attacks which resulted in 469 BTC, 1900 LTC and 5800 ETH stolen from their hot wallets. As a result, the Shapeshift
Jeśli ktoś jest małą płotką i chce po prostu dokonać prostej wymiany, to woli szybciej i łatwiej zrobić to na wielkiej giełdzie, gdzie prowizja i tak nie będzie powalająca.
Jeśli ktoś obraca dużymi kwotami codziennie, to
@Ancro: Ja się z tym absolutnie nie zgadzam. Teraz jest naprawdę intuicyjnie, możesz sprawdzić. Ostatnio typowego janusza z OLX udało mi się wyszkolić w 15 minut przez czata, by wystawił tam ofertę i do transakcji doszło. Tak więc działa, jest intuicyjnie i polecam.