Aktywne Wpisy
wykop +151
Czy wiecie, że nie trzeba wychodzić z domu aby wesprzeć @fundacjawosp (ʘ‿ʘ)
Można to zrobić nie ruszając się nawet sprzed komputera! Jak? To bardzo proste, wystarczy wpłacić pieniądze do
e-skarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop2
31. Finał poświęcony został zbiórce funduszy na rzecz walki z sepsą. Temat niezwykle ważny, bo tylko w 2017 roku #sepsa wystąpiła u 49 milionów ludzi na świecie, a aż 11 milionów zmarło z jej powodu. Prawie
Można to zrobić nie ruszając się nawet sprzed komputera! Jak? To bardzo proste, wystarczy wpłacić pieniądze do
e-skarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop2
31. Finał poświęcony został zbiórce funduszy na rzecz walki z sepsą. Temat niezwykle ważny, bo tylko w 2017 roku #sepsa wystąpiła u 49 milionów ludzi na świecie, a aż 11 milionów zmarło z jej powodu. Prawie
suttle +92
Jestem boomerem i powiem wam, że muzykę i teledyski mieliśmy lepsze od tego hłamu, który jest dzisiaj. Zostaw plusa jak byłeś nastolatiem kiedy Britney królowała w radiu. Bo Spotify wtedy nie było. #muzyka
Niedzielna jazda na Szybowisko w Bezmiechowej. Wstyd się przyznać, jestem tutaj pierwszy raz na rowerze. Zbiórka w Dynowie i trasa ok 130km. Postanowiłem, że zrobię sobie dojazd i powrót z Rzeszowa. Grupa liczyła 10 osób, okoliczne tereny super. Podjazd pod szybowisko do podjechania. Liczyłem, że zjemy coś na górze, ale było zamknięte, szkoda. Zjazd z szybowiska jeden z lepszych jakie jechałem. Przystanek na jedzonko robimy w Sanoku. Tutaj orientujemy się, że z zapowiadanych opadów jednak coś będzie (liczyliśmy że prognoza się nie sprawdzi). Po wyjechaniu z centrum zaczyna padać. Chowamy się na stacji paliw do czasu aż przejdzie mżawka. Przed samym Dynowem łapie nas mocny deszcz, ale jedziemy. Po przyjeździe na punkt startu deszcz przestaje. Mam propozycję powrotu autem, podziękowałem. Powrót do Rzeszowa już bez niespodzianek.
PS. widzę, że żdjęcia się przetasowały trochę (: za późno poprawiać
W tym tygodniu to już 320km!
#rowerowyrownik #ruszrzeszow #100km #200km
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@zukikiziu: Moja ulubiona górka;)