Aktywne Wpisy

SzycheU +36
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu na tagu #ukraina toczy się wykopowa wojna onuce vs ukrofile (tak to chyba można określić).
Każdy sobie tu może napisać co chce a więc parę słówek swoich też wrzucę.
Mamy zaszłości historyczne z Ukrainą jakie mamy jak i również z Rosją. Moim zdaniem argument rzezi wołyńskiej nie powinien być stosowany jako argument przeciwko pomocy militarnej i humanitarnej. Wojna na Ukrainie pokazała, że w tej chwili prawdziwe zagrożenie
Każdy sobie tu może napisać co chce a więc parę słówek swoich też wrzucę.
Mamy zaszłości historyczne z Ukrainą jakie mamy jak i również z Rosją. Moim zdaniem argument rzezi wołyńskiej nie powinien być stosowany jako argument przeciwko pomocy militarnej i humanitarnej. Wojna na Ukrainie pokazała, że w tej chwili prawdziwe zagrożenie
RafDan +72
Pamiętacie jak gadano, że MIGI nie moga odleciec z lotnisk NATO, tylko musza byc przewiezione w czesciach, bo costam? No to Slowacja wlasnie wyslala swoje migi rekami Ukrainskich pilotow xD
Tyle zostalo z wielkiej Rosji, juz otwarcie jest plute im na twarz.
Piekny spektakl, juz sie nei moge doczekac skowytu jak im Ukraina korytarz wybije do basenu morza czarnego i zacznie zabawe.
#wojna #rosja #ukraina
Tyle zostalo z wielkiej Rosji, juz otwarcie jest plute im na twarz.
Piekny spektakl, juz sie nei moge doczekac skowytu jak im Ukraina korytarz wybije do basenu morza czarnego i zacznie zabawe.
#wojna #rosja #ukraina
Można to zrobić nie ruszając się nawet sprzed komputera! Jak? To bardzo proste, wystarczy wpłacić pieniądze do
e-skarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop2
31. Finał poświęcony został zbiórce funduszy na rzecz walki z sepsą. Temat niezwykle ważny, bo tylko w 2017 roku #sepsa wystąpiła u 49 milionów ludzi na świecie, a aż 11 milionów zmarło z jej powodu. Prawie połowa zachorowań dotyczyła dzieci (około 20 milionów), a w populacji do 5. roku życia sepsa była przyczyną 2,9 miliona zgonów (╯︵╰,)
W Polsce ze względu na brak krajowego rejestru, nie istnieją wiarygodne dane na temat zapadalności na sepsę, co znacznie utrudnia działania mające na celu jej zapobieganie i zwalczanie… Może czas to WSPÓLNIE zmienić? (ʘ‿ʘ)
---> Tutaj możesz wesprzeć Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy <---
Zachęcamy również do dzielenia się (w komentarzach) historiami o tym, komu z Waszych bliskich (a może Wam?) pomógł sprzęt oznaczony czerwonym serduszkiem ❤️
#wosp #wosp23 #wosp2023 #naparzamydobro #polska
Tak każdy to wie ale lepiej wyjść z domu do ludzi a nie być wykopowym zabunkrowanym przegrywem.
Ps. Filmy z YouTube dodawane przez apkę nie działają,nie można też dodawać shortsów z YT.
Powiadomienia dalej nie działają tak jak powinny i są w złym miejscu, powinny być po lewej stronie u góry jak w starej apce i wyświetlać na czerwono czy coś jest czy nie.
Mikroblog nadal ciężko się czyta.
Jak wyszukuje
zróbmy tak. ja wpłacę na WOŚP tyle ile mam złota w domu a wy przywrocicie starą wersję wykopu. deal?
haha ale masz ból dupki pod każdym wpisem o wosp
@LonNon: Nie każdy chce lub może ;)) Co do filmów, chodzi o wszystkie czy problem pojawia się przy nowych?
Wszystkie filmy czasami nie widzę miniaturek a jak widzę i klikam to pojawia się "ten film jest niedostępny" mimo że na YT jest dostępny.
W ogóle zauważyłem że ludzie coraz mniej z YT prostują.
No i szkoda że shortsów z YT się nie da dodawać.
Powoli sobie będą dłubali i może nawet poprawią te niedociągnięcia. Ale kiedy? xD
@LonNon: Jeszcze się upewnimy, masz aktualną wersję aplikacji (Android 5.0.2)?
Nie starą mam XD
Obyście jutro dowalili #wykopchangelog za ten weekend bez zmian
Możecie wracać do CS-a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://userstyles.world/style/8174/wykop-x
@maselniczkowy: Jutro wchodzi dość istotna dla Was - i wbrew pozorom duża dla serwerów - zmiana, dlatego chwilowo milczymy pod tagiem.
@wykop: Mowa jest srebrem a milczeniem złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak w zeszłym roku byłam w szpitalu to sporo sprzętu było oznaczonego serduszkiem, pamiętam że jak robili mi kontrast to na 100% było na tomografie serduszko.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@altrys: Aktualnie trwają testy nowej aplikacji, w tygodniu będziemy informować o postępach.
jakbym wiedział jak się daje tu minusy to bym ci go dał whoyou jeden!
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.