Aktywne Wpisy
Tyrande +410
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
shark93 +387
Mirabelki, co sądzicie o Black Opium YSL (lub ewentualnie wersji Floral Shock)? Zastanawiam się dość mocno nad ich kupnem, ale wciąż nie jestem do nich przekonana w 100%. Albo inaczej, nigdy do żadnych perfum nie byłam przekonana na tyle, aby być pewną, że szalenie mi się podobają (nie dotyczy perfum męskich) :D Dodam, że na mojej skórze nic nigdy nie trzyma się szałowo długo, a tutaj kuszą mnie recenzje dotyczące trwałości zapachu.
Daaaawno temu oszalałam na punkcie DKNY Summer, była to bodaj wersja 2012. Ok jest Acqua di Gio (zwykła wersja), ale tym pachną wszystkie moje koleżanki w pracy :D Całkiem ok wydaje mi się być Versace Crystal Noir (choć do niego też nie jestem w 100% przekonana). Najlepsze jest to, że ilekroć nie wejdę do perfumerii, to po jakimś czasie głupieję i sama
Swoją drogą https://www.iperfumy.pl/dkny/women-summer-2016-woda-toaletowa-dla-kobiet/ jeszcze da się kupić :D
Ze świeżymi zapachami to loteria, ale w większości przypadków są mniej trwałe. możesz też sprawdzić zapachy z Yves Rocher, ich Neroli trzyma się na mnie bardzo mocno :)
W superpharmie z ichnia kartą często są
Flowerbomb Victor & Rolf
Jimmy Choo Eau de Parfum
Poison Girl Unexpected Dior
Girl of Now Elie Saab
Florence Roberto Cavalli
Dokładnie w tej kolejności ( ͡º ͜ʖ͡º)
@pinkquartz: Dzisiaj zamówiłam ich próbkę ʕ•ᴥ•ʔ Dzięki za polecenie, reszta leci na listę do sprawdzenia po wypróbowaniu dzisiejszego zamówienia