Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ceny-paliw-na-stacjach-bija-rekordy-2936973.html
p-----------j się, ale rób to kompetentnie. Popatrzmy na początek 2014, kurs dolara ok. 3zł, baryłka 110USD, cena ok 4,60zł. Nawet jak sobie byle jak poszacujesz to się kapniesz, że mniej więcej się zgadza. Dodaj jeszcze inflację czy wzrost płac i jeśli zachowasz fundamentalną uczciwość to przyznasz mi rację.
@kontonr77: opłata emisyjna wzieła sie z ekonomi XDD