Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Komentarz usunięty przez autora
@fiszifiszi:
Bo ludzie mają na tyle rozumu by wiedzieć, że akurat te podwyżki nie mają nic wspólnego z rządem, a z cenami baryłki ropy/kursem dolara/zwiększonym popytem jak co roku w lato?
Ja p------ę, ile ty masz lat? 12?
W jaki sposób 500+ wpływa na cenę ropy na świecie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@fiszifiszi: może dlatego, że każdy normalny z--------a, ci protestujący to opłaceni, podstawieni bezrobotni...
EDIT: tfu, to już rządy PO.
@Ciuliczek: Implikacja, że PO to nie jest taka sama banda j------h złodziei i nieudaczników jak PIS. xD
https://stooq.pl/q/?s=cl.f&c=5y&t=l&a=lg&b=0
Oczywiście rządzącym beniz w oko ponieważ reguluje część ceny ale nigdy tego nie zrobią na korzyść obywatela. PiS , PO jeden wuj,