Wpis z mikrobloga

To nie zakola, ani niski wzrost czyni faceta nieatrakcyjnym. To pare centymetrów, bez których mężczyzna wygląda od razu na słabego i uległego. Wystarczy spojrzeć na jakiegokolwiek modela, każdy ma zajebistą linie szczęki. Jeżeli urodziłeś się z cofniętą linią szczęki, i jest ona poniżej przeciętnej, przykro mi, przegrałeś życie. Z drugiej strony, jeżeli masz przeciętną szczękę, masz możliwość sprawić aby to wyglądało lepiej przez odpowiednie ćwiczenia. strong JAWLINE 4ever. #przegryw #tinder #logikarozowychpaskow
destrodd - To nie zakola, ani niski wzrost czyni faceta nieatrakcyjnym. To pare centy...

źródło: comment_qKtzFrBXpCJ9qTN2jZUuCThZZFmjaHur.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@umcyk: Tak, guma jest spoko, ogólnie na necie masz pełno informacji co do ćwiczeń itd. Ja po 2 tygodniach widziałem już zauważalną różnice, a niskiego bodyfatu nie mam.
@VanjaGdy: po prostu bądź pewnym siebie (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@destrodd: Mam cofniętą linię szczęki, nie jest tak źle. Używam wynalazku zwanego pospolicie brodą. Nie widać, ze jestem podludziem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@destrodd: wszystko się liczy, nie tylko broda. Oczy są mega ważne, ogólna symetria twarzy, struktura kości (zwłaszcza policzkowe), proporcje. Brzydki nos, odstające uszy to też chujnia straszna.

Linia włosów i wzrost też są akurat ważne. Tylko nieliczni dobrze wyglądają będąc łysym.
  • Odpowiedz
@destrodd: Te ćwiczenia mogą ci odrobinę poprawić szczęke z przodu, ale jak masz ją wyraźnie cofniętą to nic nieoperacyjnego tu nie pomoże.

Poza tym jak będziesz przesadzał to się możesz nabawić TMJ
  • Odpowiedz
  • 0
@mich4725 Masz rację, ale imo szczęka jest najważniejsza. Mnie po 2 tygodniach tych ćwiczeń wyraźnie bolała szczęka, ale efekty były, tylko przestałem bo w sumie mnie satysfakcjonuje jak wygląda.
  • Odpowiedz