Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +35
Jestem lekarzem rezydentem i zarabiam 6301zł na rękę. 3500 wydaję na mieszkanie, 1100zł na rachunki (media, gaz, woda itd.), bilet miesięczny na komunikacje 110zł (pokaż lekarzu co masz w garażu). Zostaje mi 1591 zł na jedzenie i wszystko inne. Muszę się trudzić, żeby pod koniec miesiąca nie wyjść na minus. Nie chce narzekać na to, że mało zarabiam. Przecież moge zmienić zawód i nikt mi nie kazał zostawać lekarzem.
Chodzi o to,
Chodzi o to,
SuperN0vak +1
Ej niech ktos mi wytlumaczy jak to mozliwe ze w np. w 100 gramach kabanosów jest 150 gram mięsa? Albo w keczupie 100 gram jest 140 gram pomidorów XDD? Używam 140 gram pomidorów i wychodzi keczup co ma 40 gram mniej XD?
#gotowanie #dieta #gotujzwykopem #jedzenie
#gotowanie #dieta #gotujzwykopem #jedzenie
Trzeba coś z tym zrobić, bo jednak dziecko to dziecko. To w nich jest przyszłość, to oni będą tworzyć ducha narodu.
A ja powtórzę pewne hasło idealne na tę okazje:
RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM CZERWONĄ HOŁOTĘ!
#tak było #heheszki #humorobrazkowy #komunia #komunizm #komunisci #ideologia #dzieci #dziecko
A z drugiej strony, komunia to nie wyrok, ja komunię miałem a jestem niewierzący i jakoś mi ona w życiu nic nie utrudniła, a do bycia debilem wychowanym przez innych debili komunia nie jest konieczna
Nie czytałeś poprzednich postów? Nie mam zamiaru brać ślubu lub utożsamiać się z kościołem.
W skrócie wziąłem, bo mnie matka poprosiła.
Miażdżąca większość młodych ludzi i tak nie chodzi już do kościoła i nie ważne czy są po komunii, bierzmowaniu czy czymś innym.
@tRNA: miałem w podstawówce koleżankę, która należała do jehowych (dopiero jakoś w 6 klasie rodzice zgodzili się na to, żeby się ochrzciła z bratem "u nas" - szczegółów nie znam, nie wypytujcie). Szykanowania nie zauważyłem.