Aktywne Wpisy

Qurvinox +4
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +13
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

Mirko, jestem kicioch, jeśli chodzi o sprawy związane z serwerami i hostingiem. Chciałbym gdzieś ulokować mała aplikację napisaną w NodeJS, MongoDB i AngularJS. Co byście polecili? OVH? DigitalOcean? Do testów używam heroku, ale na dłuższą metę to większe koszty. Poratujecie może jakimś dobrym tutkiem do tego? Jestem otwarty na wszelkie rady.
ps możesz sobie za 1zł kupić test na 14 dni...
[klocuch@s25]:<~/domains/klocuch.usermd.net/public_nodejs>$ npm install bower -g/home/klocuch/.npm-global/bin/bower -> /home/klocuch/.npm-global/lib/node_modules/bower/bin/bower
+ bower@1.8.4
added 1 package from 1 contributor
Komentarz usunięty przez autora
mkdir ~/.npm-globalnpm config set prefix '~/.npm-global'
echo 'export PATH=~/.npm-global/bin:~/bin:$PATH ' >> $HOME/.bash_profile && source $HOME/.bash_profile
npm install bower -g
/home/klocuch/.npm-global/bin/bower: Permission denied