Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Póki co dodane jest 5 nowych kanałów, Testo jest przeniesiony do Ameryki, Irlandia Północna wchłonięta do Kremówkowego Imperium, a reszta Anglii+Walii+Szkocji zajęta przez nowy kanał. Zgaduj zgadula, co to za kanał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polishytmod <<< czarnolisto/obserwuj | #hoi4 #gry #heartsofiron
źródło: comment_sG8SDndGaix23EptPm0hIhcbeWkaHX4R.jpg
Pobierz@Seliev: mayyyyybe
Sprawa rozwiązana czy potrzebujesz może jakiejś pomocy przy modzie? Z tą sprawa albo ogólnie.
-> Gimpera
-> Atora
-> Kolegi Ignacego
-> ewentualnie Stuu i Izak
@jakuzii: w----------ś mnie w feelsy. Gratuluję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pamiętam tą masakrową inbę z Mandziem i Blowem, poszło o grief na trzeciej/czwartej edycji, ci się odłączyli i zrobili swój serwer. Jak to się potoczyło - już nie pamiętam, ale zrobię większy risercz bo ma potencjał na side-war
W gimperium można też dodać cel "Władza ludu", gdzie wybucha wojna domowa gimper vs hajsownicy, a prezydentem staje się hajsownik
Łap jeszcze pomysł na