Wpis z mikrobloga

Trochę kisnę z tego narzekania że facet jak się przeziębi to leży i umiera, itp. bo coraz częściej widzę prostą zależność:
facet jak się przeziębi to lezie do łóżka, leży, łyka tabletki i "umiera". dzięki temu po dwóch dniach jest całkiem zdrowy.
kobieta jak się przeziębi to udaje że wszystko spoko i lata jak p------a przy okazji narzekając że choruje już od tygodnia i cisnąc beke z facetów którzy tak źle znoszą choroby xDDD
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #heheszki #przemyslenia #oswiadczenie #byloaledobre
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrzpan O kurde, ja raz miałam. Dentystka pominęła kawałek ósemki przy wyrywaniu i zrobiło mi się zapalenie i ropień. Musiała rozkopać zakażone dziąsło i wyłyżeczkować ziarninę (twierdząc na początku, że wymyślam i że nic tam nie będzie, bo ona zajebiście usuwa zęby). Znieczulenie nie działało, bolało w c--j ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na szczęście w domu sytuację szybko udało się opanować kilkoma tabletkami których używam na bolesny
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan no niby praca nie jest najważniejsza, ale bez umowy na czas nieokreślony to kredytu nikt mi dać nie chciał :( No i właśnie próbuje kupić mieszkanie, a w robocie zęby zaciskam i szefową znoszę, ale to też do momentu uzyskania kredytu i się zmywam.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lasiu nie wiem jakimi plackami jesteście ale gdy jestem przeziębiony, obolały czy nawet z podwyższoną temperaturą to zawsze jestem gotowy na wszystko, iść do pracy, coś w domu zrobić itd.

Poddaję się gdy już na prawdę źle ze mną ale głównie fizycznie po jakimś wypadku czy silnych bólach tak jak kiedyś głowy że się ruszyć nie mogłem mimo to wcześniej jeszcze przejechałem samochodem 150 km i zakupy zrobiłem
  • Odpowiedz