Haha oszalałem :D ale może będzie atencja ( ͡º͜ʖ͡º)
a więc...
dajesz plusa, inni też jeśli chcą, ja na te plusy paczę i się nimi jaram ( ͡€ ͜ʖ͡€), a dzisiaj o 23:00 losuję jedną osobę z tych plusów i @Manderigon WYSYŁA DLA CIEBIE KOD na Pyszne.pl, nie jakaś PizzaPortal, tylko zajebi**e Pyszne.pl (。◕‿‿◕。) (największa zniżka to niestety nie ;p ale jakaś średnia... no będzie taniej, no! :D) z dostawą pod taki adres na jaki sobie zamówisz. I Ty jesz pyszną pizze, a ja Ciesze się z atencji (⌐͡■͜ʖ͡■)
Deal meal. Każdy zadowolony.
Korzystając z okazji, zapraszamy na wykopkowy discord, szczególnie osoby spod tagu #chcepogadac. Mamy już stałe grono, z którym można pogadać głosowo i pisemnie. Wpadajcie, mamy wszystkie kolory pasków. (づ•﹏•)づ
Z Discorda można korzystać z poziomu przeglądarki, aplikacji na pc i mobilnej. Po lewej stronie aplikacji znajduje się odnośnik do czatu tekstowego o nazwie "#chcepogadac" - wystarczy tam kliknąć, aby przejść do czatu i porozmawiać z pozostałymi. #pyszne #pysznepl #rozdajo
a więc...
dajesz plusa, inni też jeśli chcą, ja na te plusy paczę i się nimi jaram ( ͡€ ͜ʖ ͡€), a dzisiaj o 23:00 losuję jedną osobę z tych plusów i @Manderigon WYSYŁA DLA CIEBIE KOD na Pyszne.pl, nie jakaś PizzaPortal, tylko zajebi**e Pyszne.pl (。◕‿‿◕。) (największa zniżka to niestety nie ;p ale jakaś średnia... no będzie taniej, no! :D) z dostawą pod taki adres na jaki sobie zamówisz. I Ty jesz pyszną pizze, a ja Ciesze się z atencji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Deal meal. Każdy zadowolony.
Korzystając z okazji, zapraszamy na wykopkowy discord, szczególnie osoby spod tagu #chcepogadac. Mamy już stałe grono, z którym można pogadać głosowo i pisemnie. Wpadajcie, mamy wszystkie kolory pasków. (づ•﹏•)づ
Link do serwera: https://discord.gg/h8hEqpc
Z Discorda można korzystać z poziomu przeglądarki, aplikacji na pc i mobilnej. Po lewej stronie aplikacji znajduje się odnośnik do czatu tekstowego o nazwie "#chcepogadac" - wystarczy tam kliknąć, aby przejść do czatu i porozmawiać z pozostałymi.
#pyszne #pysznepl #rozdajo
źródło: comment_LKUE4OuJdF4SzCTqWpralpwpnobO73U9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora