Wpis z mikrobloga

@szakur: Pragnę przypomnieć, że przebywasz na portalu wykop.pl, a nie kanonierzy.com i ta przeklejka jest całkowicie zbędna, nie powinieneś utoższamiać obud grup sympatyków jako jedność.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pustulka oj przestań. Wiem, że boli ale też wiem, że na wykopie takich zagorzałych kibiców jak Pan "ultra15" nie ma, to też chciałem by nieświadome osoby zobaczyły posty być może w tej chwili największego fana armatek na świecie
  • Odpowiedz
@szakur: To jest absolutnie zbędne, tym bardziej, że tutaj jest relatywnie sporo osób co kibicują 2 razy tyle co on i nie zachowują się gimnazjaliści, na devilpage masz takie same kwiatki, zresztą identycznie jest na każdej dużej polskiej fanowskiej stronie, a jakoś nie widziałem by tutaj były przeklejane post z lfc.pl czy devilapge.pl
  • Odpowiedz
@szakur:

Wenger frajer. Jedyne co może to zlizywac gumę z podeszwy buta Fergusona.

Lubię porządek pod tagami i cenię sobie jakość nad ilość. Mogłeś to sobie dodać z tagami #heheszki i #pilkanozna, gdzie już od dłuższego czasu jest śmietnik oraz gdzie byś pewnie znalazł target tego wpisu zamiast celowo szukać zaczepki pod #arsenal
  • Odpowiedz