@terwer358: ja tam wbijam w te gownoafery, a ta do takich nalezy, ale jakiej smierci? na moje oko on nigdy nie zyl, moze jestem dziwny ale calkowicie nie kumam ani jednej ani drugiej strony. Kumam rodzicow ktorzy zyli zludzeniami, ale na tym sie konczy.
I co katole. Nadal uwazacie, ze modtliwa odtworzy mu mozg i pozwoli zyc?... Ups ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba za slabo sie modliliscie.
@farmaceut: No ładnie niektórych gimboateuszy wali w czerep. Wskaż gdzie np. ja mówiłem, że modlitwa mu cokolwiek odtworzy? Albo pokaż dosłownie z nicku jakiegoś wykopka, który pisał "modlitwa mu pomoże i wyzdrowieje".
To dość zabawne, gdy tworzycie sobie chochoła, z którym potem dzielnie walczycie,
@terwer358 Cieszymy się bo znowu mieliśmy rację a psychokatole i inne osoby cierpiące na urojenia prawakoidalne zrobiły z siebie posmiewisko. Codziennie umierają tysiące małych dzieci, jego śmierć choć smutna nie ma żadnego wpływu na mój nastrój. Natomiast fakt że znowu się osmieszyliscie, co zresztą macie w zwyczaju, cieszy mnie niezmiernie.
@terwer358: @bob46: @MagnaPomerania: Połowa tagu byla bitowa o to, ze nie powinien byc odłączany od aparatury, bo to morderstwo. Potem mieliście chwila radochę - o chui, żyje! - a teraz jak padł to wylew złości na LEWACKICH GIMBOATEISTOW, którzy mówili od dawna, ze nie przeżyje. Jakkolwiek medycyna jest dla Was abstrakcja, skoro ślepo wierzycie, aby przy 70% uszkodzeniach mózgowia mogl przeżyć. Weźcie sie ogarnijcie, nikt nie bedzie szanował tak
Połowa tagu byla bitowa o to, ze nie powinien byc odłączany od aparatury, bo to morderstwo. Potem mieliście chwila radochę - o chui, żyje! - a teraz jak padł to wylew złości na LEWACKICH GIMBOATEISTOW, którzy mówili od dawna, ze nie przeżyje.
@farmaceut: Nadal czekam na te dowody, że ktoś z "katoli" pisał rzeczy w stylu "tylko modlitwa go uzdrowi".
Póki co, obrzuciłeś wierzących inwektywami, ale nie dałeś faktycznego cytatu. To
#alfieevans
Nie przeżył - zamordowali go #!$%@?!!!!!!1111oneone
Przeżył - dzięki Bogu xDDD
Kumam rodzicow ktorzy zyli zludzeniami, ale na tym sie konczy.
@farmaceut: No ładnie niektórych gimboateuszy wali w czerep.
Wskaż gdzie np. ja mówiłem, że modlitwa mu cokolwiek odtworzy? Albo pokaż dosłownie z nicku jakiegoś wykopka, który pisał "modlitwa mu pomoże i wyzdrowieje".
To dość zabawne, gdy tworzycie sobie chochoła, z którym potem dzielnie walczycie,
Połowa tagu byla bitowa o to, ze nie powinien byc odłączany od aparatury, bo to morderstwo. Potem mieliście chwila radochę - o chui, żyje! - a teraz jak padł to wylew złości na LEWACKICH GIMBOATEISTOW, którzy mówili od dawna, ze nie przeżyje. Jakkolwiek medycyna jest dla Was abstrakcja, skoro ślepo wierzycie, aby przy 70% uszkodzeniach mózgowia mogl przeżyć. Weźcie sie ogarnijcie, nikt nie bedzie szanował tak
@farmaceut: Nadal czekam na te dowody, że ktoś z "katoli" pisał rzeczy w stylu "tylko modlitwa go uzdrowi".
Póki co, obrzuciłeś wierzących inwektywami, ale nie dałeś faktycznego cytatu. To
Lewica nie twierdzi że powinno się wszystkich kochać, tolerować Cię toleruje więc w czym problem?
Zapoznaj się z pojęciem tolerancji może najpierw zanim będziesz wchodzić na te tematy