@ThetaEpsilon: A ja kupiłem MBP 2011 15" na Allegro z padniętą grafiką i ten sam model z tą samą przypadłością na eBayu, w Airze koleżanki ścierała się warstwa antyrefleksyjna i trzeba było ją szorować przez kilka godzin, żeby zeszła z całego ekranu, bo wyglądało to obrzydliwie. Widzę, ile jest Airów 08-09 na Allegro/OLX z rozwalonymi zawiasami, do tego programy naprawcze Apple mówią same za siebie. Używanie jak najbardziej okej, fajny
@ThetaEpsilon: A tak po kilku godzinach szorowania izopropanolem xDD Serio nie miałbym nic przeciwko, gdyby nie to, że debile piszą, że jedna z najbardziej awaryjnych marek "po prostu działa". Do tego są debile, którzy za Maka z C2D są skłonni zapłacić 1000zł i spuszczać się, że to sprzęt idealny do Photoshopa i CADa. No boki zrywać xDDD
@ThetaEpsilon: Problem z zawiasami był od zawsze, nie po 10 latach od zakupu.
Jesli ktos faktycznie uzywal je przez te 10 lat i teraz chce jeszcze sprzedac to dobrze swiadczy o sprzecie ze faktycznie przetrwal tyle lat codziennego uzytkowania
Myślę, że takie lapki już miały z 5 właścicieli i znajdą 6, bo kupi je debil lecący na jabłko
źródło: comment_Sp8ltU7rxLTC0asOi91Jtv0ONpso4r9y.jpg
PobierzUżywanie jak najbardziej okej, fajny
źródło: comment_9jKSWoTQ7t9IIbSoC0Ic5SRjQHoEVqtx.jpg
PobierzNo serio, z czym do ludzi xD
źródło: comment_8jSyOoL1Pie2OenpE25JMjyz4zRotFbd.jpg
Pobierzźródło: comment_n5gSGPmY6MdOBed7hoKwwkMlcdk5DgiM.jpg
PobierzSerio nie miałbym nic przeciwko, gdyby nie to, że debile piszą, że jedna z najbardziej awaryjnych marek "po prostu działa".
Do tego są debile, którzy za Maka z C2D są skłonni zapłacić 1000zł i spuszczać się, że to sprzęt idealny do Photoshopa i CADa.
No boki zrywać xDDD
źródło: comment_RvaH7Vfj4vaFyvPAMzW8HU9ao3CjlP5Z.jpg
Pobierz@ThetaEpsilon: Ej zielonka jednak cię lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlinuksiarzy
@ThetaEpsilon: Problem z zawiasami był od zawsze, nie po 10 latach od zakupu.
Myślę, że takie lapki już miały z 5 właścicieli i znajdą 6, bo kupi je debil lecący na jabłko