Wpis z mikrobloga

Lewactwu bardzo łatwo przychodzi odbieranie komuś człowieczeństwa. Płód to nie człowiek, "warzywo" to nie człowiek. To im zostało jeszcze z nazizmu. Dobre lewicowe wzorce wiecznie żywe.

Najpierw odbierają człowieczeństwo, a potem zabijają. Bo jak nie człowiek to można zabić. Chyba, że to biedny piesek, kotek albo jaszczurka. To wtedy nie ruszać, bo przecież to jest ŻYCIE!!!!
#alfieevans #bekazlewactwa #aborcja #neuropa #4konserwy
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiNoSiNo: tylko że przedmiotem tych fanaberii jest byt który państwo brytyjskie zobowiązało się chronić, między innymi przed takimi fanaberiami wiec to nie jest żadne odbieranie praw rodzicom tylko egzekwowanie praw dziecka
  • Odpowiedz
@Czarny_Kot_: No i właśnie z taką „ochroną” bytu przez jakiekolwiek państwo się nie zgadzam. Chciałbym żeby o mnie w takim stanie decydowała rodzina, a nie państwo (oczysiscie z pokryciem kosztów tak jak wcześniej pisałem). Ale pozdrawiam kolegę libertarianina, sprawa ogólnie prosta nie jest, a mój wpis to bardziej odpowiedz na argumentacje lewej strony (HUR DURR TO NIE RZYJE WIENC TRZEBA ZABIĆ xD) niż na samą decyzje sądu. W takim systemie
  • Odpowiedz
@SiNoSiNo: dlaczego rodzina? Ja nie uważam że moja mama powinna decydować o mnie w takiej kwestii bo ona się kompletnie k---a nie zna na medycynie, to raz, a dwa - jej decyzja miałaby charakter emocjonalny, a nie racjonalny. Gdyby chcieli oddać jego ciało do wyruchania czterdziestu Murzynom, bo jakiś szaman im powiedział że wtedy odrośnie mu mózg, też byś bronił ich decyzji, bo rodzice wiedzą najlepiej jak leczyć swoje dziecko?
  • Odpowiedz
@Czarny_Kot_: No Ok, rozumiem Twój przejaskrawiony przykład i tu jest problem z ultralibertarializmem, ze pewnych skrajnych sytuacji nie rozwiąże. Jednak wracając do problemu chłopca w Wielkiej Brytanii oni nie chcą dać go murzynom tylko przewieźć do Włoch. I do tego moim zdaniem państwo powinno się nie w--------ć. Ale tak, ciężko jest postawić granice kiedy się powinno zacząć w--------c (przykład z 40 murzynami chociażby). Tak czy inaczej miło w końcu poczytać
  • Odpowiedz
@novixm76: zydzi swoja postawa chociazby w stosunku do palestynczykow zasluguja na potepienie. Druga sprawa, czy jestes dobry gojowym psem, co na kazda krytyke zydow szczeka o holokauscie, 6 gorylionach i antysemityzmie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale watpie, w koncu Polska to tylko nazisci - byli, sa i beda ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
  • Odpowiedz
@SiNoSiNo: no dla mnie dużej różnicy nie ma bo taszczenie tych zwłok po świecie jak świętego obrazku częstochowskiego ku uciesze gawiedzi i rodziców to jest pozbawianie tej istoty szacunku i godności, szczególnie ze Włosi przyznają ze chłopaka nie da się w żaden sposób wyleczyć, będą go trzymać pod respiratorem aż zgnije, głównie z przesłanek religijnych. Nic nie jest czarno białe, z całym moim obrzydzeniem do instytucji państwa i urzedasow czasem
  • Odpowiedz
@SiNoSiNo: skoro padło już w pierwszym wpisie argumentum ad hitlerum, to przypomnę tylko pewnego doktora o nazwisku Mengele, jego duchowego spadkobiercę - Chazana. Tacy właśnie ludzie teraz kwiczą o „ratowaniu” chłopca, sztucznie podtrzymując go przy życiu, robiąc sobie z jego krzywdy pożywkę dla sowich chorych fascynacji.
  • Odpowiedz
@SiNoSiNo: to nie jest tak, że chłopiec nie może sam podjąć decyzji ze względu na swój wiek tylko ze względu na to, że jest k---a w śpiączce od grudnia i ledwo reaguje na podstawowe bodźce..........
  • Odpowiedz