Pamiętam jak byłem dzieckiem i grałem w to z kolegami w podstawówce. Kiedyś na ferie w szkole mieliśmy zajęcia komputerowe i zainstalowałem tą grę na wszystkich komputerach. Wszyscy graliśmy w LF2 całe 2 tygodnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@jozemjo ja pier... Dzięki Mireczku, niech Ci się wiedzie! Nawet nie wiesz jak długo próbowałem sobie przypomnieć jak to się nazywało, ale będzie grane (ʘ‿ʘ) #nostalgiamotzno
@kapitan_kleks @Issac Julian mial najlepszą wytrzymałość, ale Firzen miał największą siłę ataku, Juliana "różowe kule" przebijały wszystko oprócz "fali ognia" Firzena :)
@Issac Firzenowi o wiele szybciej siła się ładowała i czachy rozbijaly się o falę a ognisto-lodowy Armagedon mógł zabić przeciwnika? Czyli odebrac całe hp jednym strzałem :)
@jozemjo: Ty, Mirek. Właśnie przypomniałem sobie o tej gierce. Obejrzałem na YT, chciałem na mirko screena wrzucić a tu pacze i nie wierze ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
#gry #littlefighter
2. Wpisz kod "lf2.net".
3. Wybierz Rudolfa jako wroga.
4. Ustaw poziom "CRAZY".
5. Rozpocznij grę.
6. Włącz kod na nieograniczoną manę.
7. Czekaj.
@Issac Julian mial najlepszą wytrzymałość, ale Firzen miał największą siłę ataku, Juliana "różowe kule" przebijały wszystko oprócz "fali ognia" Firzena :)
Komentarz usunięty przez autora