Aktywne Wpisy

Marvel7 +1292
#apple #iphone #rozdajo #laptopy #pcmasterrace
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!

FrozenShade +1262
Postaram się krótko:
3 lata temu kobieta się wyprowadziła i zabrała dzieci. Jakieś 2-3 dni później starsza córka (miała wtedy niecałe 10 lat) wróciła mówiąc, ze nie chce mieszkać z matką (wyprowadziła się, ze względów technicznych do mieszkania klatkę obok).
Rozpoczęła się sprawa w sądzie - ona chce dzieci u siebie i alimenty 4k. Ja mówię - nie, Lena mieszka ze mną, o kasie możesz pomarzyć.
Przez 2 lata boksowaliśmy się w
3 lata temu kobieta się wyprowadziła i zabrała dzieci. Jakieś 2-3 dni później starsza córka (miała wtedy niecałe 10 lat) wróciła mówiąc, ze nie chce mieszkać z matką (wyprowadziła się, ze względów technicznych do mieszkania klatkę obok).
Rozpoczęła się sprawa w sądzie - ona chce dzieci u siebie i alimenty 4k. Ja mówię - nie, Lena mieszka ze mną, o kasie możesz pomarzyć.
Przez 2 lata boksowaliśmy się w

Czy polecicie jakąś naprawdę dobrą apkę do kontroli rodzicielskiej telefonu dziecka?
W sumie już nie dziecka, prawie 14 lat, ale ze względów zdrowotnych musi mieć ograniczony dostęp do elektronicznej rozrywki.
Gdy przebywamy razem, jesteśmy w stanie to kontrolować - ale w szkole czy poza domem już niekoniecznie. A dziecko niekoniecznie będzie chciało się pogodzić z zaleceniami lekarza czy też rodziców, tym bardziej, że powoli wkracza w najgorszy okres, czyli buntu...
W związku z tym chcemy wprowadzić ograniczenia czasowe na telefon, czyli godziny w jakich może korzystać i najlepiej gdyby miało monitor, ile czasu poświęca na konkretne aplikacje.
Z góry dzięki za pomoc.
Sam niby miałem dostęp do neta od wczesnych nastu-lat, ale to chyba inny kaliber od tego telefonu z netem 24/7. Do tego każdy rówieśnik ma do niego dostęp. Wystarczy jeden chłopak w klasie, którego rodzice mają totalną wyjebkę i metodą szeptaną najgorszy syf
pewnie na telefonie tez sie da
i to jest wbudowane w androida, nie potrzeba zewnetrznej apki
Masz rację całkowicie - trudno. O ile nasz w miarę stosuje się do reguł w domu i w naszej obecności, tak nie ręczę za to co
Więc nie zdziw się jak dzieciak będzie stosować się do tego bez większych buntów, bo na przykład wyczytał w sieci jak obejść Twoje zabezpieczenie.
Myślę, że goście spod tagu # programowanie będą Ci wdzięczni za zawołanie ich.
Idąc tym tropem, że powinienem użyć tego tagu, bo tam znajdą się jacyś rodzice, to zobacz, nie użyłem
#upierdliwiec a i tak się jeden w Twojej osobie pojawił.
Więc tak to nie działa.
@dr_Acula: Tak. Polecam szapkę.
Najlepiej zamykaną na klucz.