Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +253
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +287
źródło: 1000058632
Pobierz

Z prozą #gillianflynn mam taki problem, że próbowałem jej, ale ops, nie udało się. Jeszcze przed kinową premierą Zaginionej dziewczyny zabrałem się za literacki oryginał, ale zablokowałem się biedny gdzieś na początku i chwyciłem za coś innego. Później obejrzałem wspomniany film, który był całkiem porządny. Następnie zaadaptowano Mroczny zakątek, który kompletnie mi nie podszedł. A teraz #hbo zabrało się za #serial #sharpobjects - adaptację powieści wydanej u nas jako #ostreprzedmioty. W roli głównej #amyadams. Zapowiada się całkiem przyjemnie. I chodzi mi po głowie, żeby sięgnąć po książkę wcześniej, ale... #seriale w końcu nie są takie złe. Może jeszcze się skuszę... Może...
źródło: comment_Z6LOn8Yp7nrAV0pYKRXcUgN9oVDsmRUl.jpg
Pobierzźródło: comment_wOr7Ql0mBrYUckvfmOrek6X9YYcl9o2i.jpg
Pobierz