Aktywne Wpisy
czarnobialyblog +59
Pozwólcie że opiszę wam jak wygląda #wygryw #chwalesie czyli szczęśliwa (ostatnia) sobota i niedziela singla bez #zwiazki
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Rano przyszła moja pomoc domowa. Szczuplutka, młoda, ładna dziewczyna z Ukrainy. Widzimy się (z małymi wyjątkami) co tydzień. Ubrała swój mundurek (o taki klik) i przystąpiła do pracy. Z oknami zajęło jej wczoraj 6 godzin, normalnie przychodzi na 4. W tym samym czasie mogłem sobie z nią porozmawiać albo po prostu nic nie robić
Czy OP ma szczęśliwe życie?
- Tak 54.9% (667)
- Nie 45.1% (547)
MurLand +138
Dobra chcieliście zejść do deep MLMu to prosze, tylko żeby nie było, ze nie ostrzegałem. Dla mojego i swojego bezpieczeństwa NIE PLUSOWAC bo bedzie tylko gorzej.
Tym razem MLM Sativa Life, pozostawiam bez komentarza.
Będzie 70 plusów wrzucam kolejny utwór, a później będę żył z plusików pasywnych.
#frajerzyzmlm #mlm #discopolo #heheszki
Tym razem MLM Sativa Life, pozostawiam bez komentarza.
Będzie 70 plusów wrzucam kolejny utwór, a później będę żył z plusików pasywnych.
#frajerzyzmlm #mlm #discopolo #heheszki
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link