@karoseria: z 10 lat temu jak byłem we Włoszech w dzielnicy gdzie było dużo Polaków w jednym sklepie na drzwiach była kartka z napisem "Polaku nie kradnij". Widzę że w niektórych sprawach patrioci się nie zmieniają.
@niochland: raz w zyciu bylem w holandii ze znajomymi i prawie dostalismy w pysk od pijanych zwierzat z Polski, ktore tam mieszkaja. To efekt tego, ze w wiekszosci z Polski wyjechalo bydlo i teraz robia taka opinie
@karoseria eh Ostatnio w Niemczech kupowałem alko no i trzeba było dowodzik pokazać jak miły Pan zobaczył że Polak to trzepanie plecaka albo wzywamy policję. Na szczęście mnie nie p----------o więc usłyszał fuck of i sobie poszedłem xd
@niochland: Czemu siara? To, ze 5% Polaków to patologia nie znaczy, ze trzeba się wstydzić. Można tych ignorantów nauczyć historii Polski jak maja problem.
źródło: comment_iH1ZxPGO5D1DGjiOBJaX89kuecL3sOho.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@niochland: Ja tak wszędzie robię. Jak ktoś mnie w jakiejś gierce pyta skąd jestem to tylko odpowiadam "eastern europe"
Ostatnio w Niemczech kupowałem alko no i trzeba było dowodzik pokazać jak miły Pan zobaczył że Polak to trzepanie plecaka albo wzywamy policję. Na szczęście mnie nie p----------o więc usłyszał fuck of i sobie poszedłem xd
Komentarz usunięty przez autora