Aktywne Wpisy

nutsheell +23
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +40

You guys may know us from our Youtube channel Feather and the Wind. We are returning to Poland again this summer and I would like to spend a week or 2 camping in a tent and making a nice fire every night.
I was looking on the Polish Camping Federation's website and there are a lot of campsites all over Poland. Can anyone recommend any good regions for camping. We will have a rental car and will be driving around so we will being doing 1-2 nights each camp site.
Thanks if anyone can help
Wes
#polska #youtube #turystyka #kemping
(sorry for my bad english)
Komentarz usunięty przez moderatora
Hey Wes. Unfortunatelly I don't know anything about camping sites (I left Poland 3 years ago), but I just wanted to say that I'm really excited about You coming back to Poland again. That means new videos from You and Felicia for us. (Say Hello to her).