Wpis z mikrobloga

@Pisq: dobry przepis, musze sprobowac. Do tej pory pulled pork robilismy zawsze w wolnowarze przez 16-18h :) A moze ten przepis przerobie na wolnowar?
  • Odpowiedz
@Pisq: Robiłem kiedyś tak samo, skakałem pieściłem, do 3 nad ranem pilnowałem. Nie zwróciłem uwagi tylko na to, że kupiłem szynkę i wyszedł jeden niedobry wiór, xD
  • Odpowiedz
@lisekchz: e tam, może max parę PLN. Ile może mieć taki piekarnik? Losowy jakiś wyszukałem i ma ~2500W mocy przyłączeniowej. Pewnie ciągnie max 500W przy takiej temperaturze, czyli 3kWh po 6h, czyli jakieś... 1.8PLN ( ͡ ͜ʖ ͡)

  • Odpowiedz
@Pisq: takie pieczyste to jest petarda!
I zgodzę się, że cierpliwe marynowanie to klucz do sukcesu, sprawdziłam to wiele razy.
Mam nadzieję, że nogi Ci się ugną już po pierwszym kęsie :)
  • Odpowiedz