Hej, mam pytanie. Kiedy korzysta się ze zwykłego Springa zamiast Spring Boota? Chodzi mi o to,np. dlaczego osoba/firma decyduję sie na to że będzie korzystać ze zwykłego Springa w swoim projekcie?
@lDante93: Obecnie wiele firm ma Spring Boota... On jest calkowucie konfigurowalny, przyspiesza development ja obecbie postawilem sobie spring boot 2 czyli mam springa.webflux inaczej spring 5
@lDante93: niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę, ale czy na Spring Boocie nie możesz skonfigurować wszystkiego ręcznie jeżeli masz taką ochotę zupełnie jak w Springu, jeżeli gdzieś nie jesteś zadowolony z automatu?
niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę, ale czy na Spring Boocie nie możesz skonfigurować wszystkiego ręcznie jeżeli masz taką ochotę zupełnie jak w Springu, jeżeli gdzieś nie jesteś zadowolony z automatu?
Czyli uważacie że już nikt nie startuje projektem ze springiem 5, tylko spring bootem? Aktualizacja do wersji 5 była tylko dla istniejących projektów?
@lDante93: Ale przecież to jest jeden i ten sam framework - pod spodem wszystko działa tak samo. Spring Boot może być traktowany jako 'nakładka' ułatwiająca development, czy kick-start projektu.
@fegwegw: czego nie skonfigurujesz w Spring boot? Przecież jak dasz swój swój bean to boot nawet nie spróbuje wystawić swojej automatycznej konfiguracji, wiec masz pełna kontrole
Hej, mam pytanie.
Kiedy korzysta się ze zwykłego Springa zamiast Spring Boota?
Chodzi mi o to,np. dlaczego osoba/firma decyduję sie na to że będzie korzystać ze zwykłego Springa w swoim projekcie?
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_loB3TKUHKYcVeIDANMdM9YPVqIyWngAb.jpg
Pobierz@HetmanPolnyKoronny: masz rację.
@lDante93: Ale przecież to jest jeden i ten sam framework - pod spodem wszystko działa tak samo. Spring Boot może być traktowany jako 'nakładka' ułatwiająca development, czy kick-start projektu.