@Soliiti to mnie akurat zbytnio nie dziwi, bo te ceny są stworzone pod zagranicznych klientów. Dla takiego to jest kanapka za 6€,czyli klasycznie.
@JakTamCoTam: jakoś na takim Okęciu ceny "lekko" znormalniały gdy pojawił się tam McD ( ͡°͜ʖ͡°) Pamiętam jak dobrych parę lat temu miałem przesiadkę i nieco się lot opóźnił, zgłodniałem i zajrzałem do jednego z barów - coś rzędu 70zł za
@Kollok123: Na Ławicy podobna patola. Najlepszy jednak jest deal na piwie - Żywiec butelkowy ca. 15 zika w bufecie, natomiast zaraz obok po lewej stronie jest kiosk w stylu inmedio - tam ten sam Żywiec 7 cebulionów :D Najlepsze ceny jednak mimo wszystko w Baltonie, tam nawet wylatując poza UE masz droższe ceny niż w monopolcu (a-----l) czy Sephorze/Douglasie (kosmetyki).
@rraaddeekk: najbardziej durny i bezpodstawny przepis w historii lotnictwa, który przed absolutnie niczym nie chroni...
@JakTamCoTam: jakoś na takim Okęciu ceny "lekko" znormalniały gdy pojawił się tam McD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam jak dobrych parę lat temu miałem przesiadkę i nieco się lot opóźnił, zgłodniałem i zajrzałem do jednego z barów - coś rzędu 70zł za
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Nie zmienia do faktu, że na lotnisku w Maladze za