Wpis z mikrobloga

Siemka. Pytanie jest do ludzi z pod tagu #rower. Czy taki rower na dojazdy w miescie dla kobiety do pracy sie do czegos nada http://allegro.pl/damski-rower-miejski-28-lady-black-3bie-holenderka-i7059155288.html? Dziewczyna wolalaby nie doplacac 20k aby kupic cos porzadnego. Acz jesli to jakies badziewie to poszukalaby dalej, ja niestety sie nie specjalnie znam. A nie ciezko znalezc jakies info na temat tego roweru
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@cicho_tam ja bym szukał czegoś z normalną ilością przerzutek. Siostra coś takiego jak wkleiles chciała, po testach przekonałem Ją do normalnego roweru typu miejskiego z normalnymi przerzutkami. Dużo wygodniej i łatwiej
  • Odpowiedz
@cicho_tam: nie znam się więc się wypowiem:)
O podzespołach mówić nie będę bo się nie znam. Zwróć jednak uwagę ze rama, kiera, widelec są stalowe. To będzie trochę ważyć. - waga na aukcji nie jest podana więc się nie zdziwię jak ma 20kg+ jak musi wnieść go gdzieś na piętro może być jej ciężko:) q
  • Odpowiedz
  • 0
@Hipodups: waga podana i to bylo jakos 27 kg, wiec sporo. Po schodach na szczescie wnosic nie bedzie trzeba. Z drugiej strony aby miec lzejszy rower to oewnie trzeba ze dwa razy wiecej zaplacic... co do lrzerzutek to poszukamy moze jeszcze czegos na te 6 przerzutek lub wiecej
  • Odpowiedz
  • 0
@cicho_tam mam taką piastę tylko 7 biegową i brakuje mi jednego lżejszego biefu niż obecny najlżejszy i jednego cięższego niż obecny najcięższy. 3 biegi to zdecydowanie za mało.
  • Odpowiedz