Aktywne Wpisy

kutmen2 +117
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
Radkko95 +270
Cześć, Miraski! Robię #rozdajo gry na Steamie do 150 zł. Wszystko po to, żeby zachęcić Was do zakupu gier z 30% zniżką, a czasem nawet większą — w zależności od ceny gry. Mam na Steamie dużo skrzynek, które chciałbym spieniężyć. A że ze Steama nie mogę wypłacić pieniędzy, to pomyślałem o sprzedaży gier po okazyjnej cenie. Wy macie tanio gry, a ja mam realne pieniądze 😁
Udział biorą wszyscy którzy
Udział biorą wszyscy którzy
źródło: 1000000188
Pobierz

#mcgregor #sport #boks #mma #sportywalki
Conor się o tym dowiedział, zebrał swoją ekipę, i szukał Khabiba.
Teraz taka bezpośrednia konfrontacja jest, wg mnie, mało prawdopodobna.
Po pierwsze Conor i jego koledzy zostali spacyfikowani przez amerykański sąd (rozprawy w maju). Za następny incydent tego rodzaju Mcgregor mógłby już naprawdę chwilę posiedzieć w więzieniu. To byłoby złe dla jego (już nadszarpniętego) wizerunku. Plus nie wiadomo, czy już za ten ostatni wybryk
Ciężko powiedzieć. Na pewno UFC chce tego, bo pod względem sprzedaży PPV byłby to zapewne rekord, przebijając nawet walkę McGregor-Diaz II. Dana White powiedział, że może ogłosić zapowiedź takiego starcia choćby jutro.
Czy chce tego Nurmagomedow? Na 100% tak, i jest gotowy wyjść do ringu praktycznie w każdej chwili (oprócz Ramadanu), nawet bez długiego obozu przygotowawczego. Właściwie potrzebuje tylko czasu na zrzucenie wagi i zrobienie limitu (3-4