Aktywne Wpisy
pastarri +50
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +674
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz

Wyobraźcie sobie sytuacje, 45-letni menedżer, studia MBA, staż w zagranicznym banku, liczne konferencje ekonomiczne, szuka kogos kto zająłby się marketingiem internetowym w jego firmie, wchodzi na profil boxdila i widzi w doświadczeniu „Aferki” „prowadzenie NAJWIEKSZEGO serwisu sprzedającego jakieś dodatki do gierki dla gimbusów” „kręcenie teledysków dla Young lordozy” ja bym jeszcze dopisał, ze jesteś ekspertem w sprawie opętan i egzorcyzmów a w wolnym czasie próbujesz rozwiązać zagadkę klauna mordercy z Koszalina, wtedy napewno znajdziesz prace w poważnej korporacji ewentualnie wyślą cie do Choroszczy, ale tam będziesz mógł do woli kręcić aferki ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@BOXDEL #patostreamy #rafonix #boxdel #danielmagical
źródło: comment_LiV63pQGrPo3Wr5pIvLdakSxyQ9F0rNz.jpg
Pobierzmało kto choć 1/10 tego osiągnie w jego wieku