Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +128
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Wsrod moich znajomych tylko ja czytam wykop (na sczescie) czesto tutaj padaja zarty gdy ktos pisze o porodzie “wychowaj jak swoje” “dbaj jak o swoje”. Moj najlepszy kumpel powiedzial mi z 3tygodnie temu ze bedzie tata,i sypnalem w gronie znajomych jak bylismy w pubie “wychowaj jak swoje”. Nagle wszystko ucicholo xD zrobilo sie sztywno,moja rozowa sie w------a,tamtego rozowa tez jakas zdenerwowana ze co ja niby wiem co ja insynuuje i co to za podejrzenia xD Myslalem ze nie kumaja zartu i dałem spokój a atmosfera była jakas dziwna do konca spotkaniaxD rozowa w domu mi awanture zrobiła ze co ja sobie wyobrazam,ze niezbyt smieszne i ze jestem dziecinny,na nic bylo pokazywanie memow z tym wpisem. Teraz najlepsze,kumpel dzisiaj do mnie dzwoni xD I mowi ze sie przyznała bo drazyl temat bo wydawalo mu sie ze wiem o zdradzie x—-D
Czaicie?
Loszka zdradzala typa i gdyby nie to (tak sobie wmawiam zeby ujsc za bohatera) ze rzucilem glupim telekstem nigdy by to nie wyszlo XDdddDdd czuje dobrze
#takbylo #gownowpis #heheszki #dziecko #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
@marihlana123: Jak za +- 9 miesiecy urodzi Wam sie dziecko to: wychowaj jak swoje :D
@marihlana123: nawet jakby on dostał to na początku dziecko u tak musi być z matką - nic nie zastąpi karmienia piersia..wiec musiałby się i tak z nia uzerac :/
@sil3nt: no sadzac po wykopie
@sil3nt: AF/BB
EDIT: Ok, już wiem. Niestety ale true xD
Dokładnie i to jest najsmutniejsze. Widzisz, ja laskę olałem, bo żaden szanujący się facet nie pozwoliłby sobie na to, czy na inne akcje, o których tu napiszę. Po prostu no nie ma c---a. A ona? Nie wiem czy kiedykolwiek była chociaż
@marihlana123: Padłem po tym jak sobie to wyobraźiłem.. Kłótnia, krzyki a ty pokazujesz na kompie memy..
Niektóre też nie potrafią zerwać i czekają aż facet zerwie (mimo że w innych aspektach życia nie mają problemów z asertywnością) , a w międzyczasie pojawi się jakiś bolec na boku.
Na takie zachowanie nie ma wpływu wychowanie, niektórzy mają po prostu nie po