Wpis z mikrobloga

@marihlana123: Śmieszki śmieszkami, ale to pokazuje prawdę o związkach. Oczy musisz mieć nawet w dupie, kontrolować na bierząco, a nawet wtedy warto przy ciąży zrobić testy. Nie wiem, może niezły ze mnie foliarz, ale za dużo widziałem by bezmyślnie ufać, szczególnie tym „normalnym” dziewczynom xD mam nadzieje, że gowniak nie wyjdzie kumpla.

Pamiętajcie mirki, nie bądźcie naiwni, a przy gowniaku zawsze warto wykonać te testy, serio.
  • Odpowiedz
  • 5
@DigitalPolak: watpie dlatego ze smialismy sie z niej we dwojke ze jest karyniasta itd xD one sie zawsze klocily. Wiec gdyby ona wiedziala to ja bym tez wiedzial ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@marihlana123 Kobiety potrafią dobrze udawać. A jej ostra reakcja na żart była dziwna. Albo ma coś podobnego na sumieniu i dlatego się tak spiela.
  • Odpowiedz
Śmieszki śmieszkami, ale to pokazuje prawdę o związkach.

@sil3nt: bo ludzie się wiążą z ludźmi, do których nie pasują, po prostu, żeby z kimś być... Z normalną kobietą nie ma takich jazd, bo nie ma powodu do skakania w bok.
  • Odpowiedz
  • 2
@sil3nt serio, jesteście skrzywieni xD co za foliarze. Myślałem że stuleja i piwnica to śmieszki, ale widze że taki gatunek istnieje naprawdę
  • Odpowiedz
3-4 tydzien

@marihlana123: To jest szansa że to dziecko się samo usunie, z nerwów itp, wszystko zależy od rózwego i generalnie na początku to czasami nie wie że kobieta była w ciąży.
  • Odpowiedz
Mowil ze zrobi testy,a jak bedzie jego to slaboo

@marihlana123: to niech nie robi i dla świętego spokoju oleje karynisko, w tym momencie to go już nie powinno obchodzić co ona zrobi
  • Odpowiedz