Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +422
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +360
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

Pokazuje mi się tylko informacja o obiektach, ale klikając na trójkącik nic się nie rozszerza. Mogę podejrzeć zawartość obiektów jeżeli ustawię breakpointa przed końcem debugowania, ale nie jest to optymalne rozwiązanie. Dodam, że taki JSBin.com fajnie przedstawia zawartość obiektów.
W załączeniu przesyłam obrazek przedstawiający mój problem w VSC. Będę bardzo wdzięczny za pomoc :)
#programowanie #vscode #pytanie #javascript
źródło: comment_ATF5x5HOklPNg7Zuc3oUo8x9XTYSfUa5.jpg
Pobierzi nie mam pojęcia niestety
Komentarz usunięty przez autora
@Piaer: Chyba mylisz pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po prostu po zakończeniu wykonywania znikają referencje, więc i dostęp do obiektów.
Jeśli chcesz wypluć sobie obiekt do konsoli, który tam zostanie, to daj console.log(JSON.stringify(obiekt, null, 2));
Komentarz usunięty przez autora
@kmiasko: racja, że tak jak podajesz, to powinno działać. Tylko niestesety trzeba trochę więcej pisać. Tak jak wspominałem, inne IDE doskonale sobie radzą z pokazywaniem zawartości obiektów, a ja szukam optymalnego rozwiązania.