@dante60-3 im to nie wyjdzie, kontrolna meta, równa się wolniejsze rozgrywki, wolniejsze rozgrywki, więcej czasu w grze, kontrolna meta, więcej potrzebnych kart większy hajs z paczek
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: ja doskonale rozumiem pobudki, dlaczego dążą do controlnej mety, ale sporo osób lubi po prostu iść face, niektórzy bezmyślnie chcą wygrywać, innych męczy trejdowanie i rozważanie.. pewnie, mogą dążyć, aby były to szachy, ale wtedy ilość odbiorców może drastycznie spaść. Jednak zobaczymy.
@dante60-3 szczerze? Czasy gvg, i wielkich face deckow omijalem, bo nie dało sie grać i tym gardzilem.. Tak jak większości mety z patchesem. Czy patron warkiem.. A po za tym meta kontroolna zmniejsza placz xrngx w teorii
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: mniemam, że paradoksalnie ten płacz jest potrzebny, tak jak płacz na brak dustu/kart.. :) ja mam niedosyt combo decków, a teraz irytuje mnie to, że próbują niektóre karty zbytnio zbalansować przez co są niegrywalne - przynajmniej w teorii.
@dante60-3 sorry, ale Blizzard wypuszcza slabe karty tak naprawdę nie wiem czemu, wiem,że coś może byc pack fillerem, ale nie widzę kontynuacji zbyt wielkiej mechaniki life steal, a epik taki jest co buffuje te karty.. I wiele jest niegrwalnych epikow
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: przecież blizzard nigdy nie kontynuuje niczego, co dodatek coś nowego wrzuca :) nie ma co oceniać dodatku przed ukształtowaniem mety, bo co dodatek ludzie narzekają i mówią, że sam dust.. może tym razem trafią, ale za tydzień się przekonamy co z tego wyniknie
@MaxDamage: co za syf, niby po co ktoś miałby wydawać 2 many tylko po to żeby wymienić kartę ze swojego decku na LOSOWĄ z klasy przeciwnika. Chciałem kupić WW w preorderze ale jak tak dalej pójdzie to sobie daruję.
źródło: comment_eQoxaJWFfRHtIOy522rUlNDpl2ZDDNgZ.jpg
PobierzControl Rogue, Control Hunter. Blizzard chce postawić Hearthstone'a na głowie.