Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Miał ktoś z was kryzys w wieku 20kilku lat? Studia które nic nie uczą w praktyce, brak konkretnych umiejętności itd?
#feels #przemyslenia #depresja #studbaza #studia #motywacja

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
  • 33
@Przekopowiec: moze nie jestem zbyt rozgarnietym czlowiekiem, ale wlasnie rada "ucz sie na wlasna reke" dobija mnie jeszcze bardziej bo... tak naprawde nie wiem czego i jak :/
A koncze podobno dobre studia ktore mnie bardziej draznia niz ciesza i.powinnam wiedziec w jakim kierunku sie rozwijac...

@Surykotka jakbys cytowala mnie... meh
@ES_Blofeld: wlasnie dlatego uzylam slowa "podobno". Sama tez sie z tym spotykam, i podzielam opinie ze budownictwo coraz gorzej stoi i z kazdym rokiem to coraz bardziej sie oplaca isc w IT. Dobra opinia o budownictwie raczej ciagnie sie z przeszlosci.
Chyba wszyscy musimy skonczyc w IT xd
@ES_Blofeld: nie wiem, chyba tak, bo poki co nie za bardzo sie widze w dziedzinie programowania. Za wszelka cene tylko dla kasy, bez zadnego zadowolenia z pracy nie ma sie co pchac. Ale kto wie, dopiero koncze studia, jak sie rozeznam w swojej branzy i bedzie bardzo zle to trzeba bedzie uciekac w jakis plan B :)