Minette
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Gutor
Gutor
@Duze_p--o: jakby miał taunta to byłby nawet w miarę, natomiast na chwilę obecną wyglada to tragicznie
5
F.....n
F.....n
@Aiween: Wiem, dlatego napisałem że jest grywalny tylko w tym archetypie, a czy ten archetyp jest grywalny to już inna kwestia ¯\_(ツ)_/¯
2
Aiween
@qbuteq Ogólnie rotface jest słaby ale przynajmniej śmieszny. To jest po prostu takie sobie. Gdyby to miało taunt byłoby niezle. Albo kosztowało 6 mamy żeby móc wrzucić 2 razy echo whirla razem z tym
2
Biedrona_
@Minette: Wow, mega karta. Za minimum 8 many, gdzieś tam poleci sobie 3 dmg. XD
1
F.....n
F.....n
@Minette: W archetypie warriora whirlwindowego jest dobry, ale szczerze wątpie czy kiedyś taki archetyp powstanie. Chociaż blizzard ciśnie ten archetyp jak kiedyś taunt warriora. W innych archetypach crap.
0
pauleta19
@Minette:

Dustwood
0
D.....o
D.....o
jest dobry

@Fiktorianin: z której strony?
0
F.....n
F.....n
@Duze_p--o: W archetypie warriora whirlwindowego. Przecież napisałem.
0
Aiween
@Fiktorianin próbowałem grać wihrlem ostatnio i narazie jest strasznie podatny na prawie wszystko. Ogólnie kilka kart które dodali teraz można by spokojnie w nim używać tylko czy to wystarczy żeby był grywalny
0
qbuteq
@Minette: no i to jest zajebiste, rotface, yip, teraz to i control woj ma naprawdę mocny pakiet late gameowy
0
Adamvs
@Fiktorianin no dokładnie, ja tam nie przekreślam tej karty, jakieś kombo z krwiorodnością może powstanie. Ciekawa karta
0
PLPL
PLPL
Na wildzie moze byc spoko z kartą warriora Bouncing Blade. Na pusty stół to 24 dmg
0