Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1877
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
RentierZZatyczka +876
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Jedyne co mi zostaje to naćpać sie do #!$%@? na następne 24h żeby nie myśleć o moim bezsensownym życiu. Nie mam nikogo z kim mógłbym o tym porozmawiać. Nic nie daje mi satysfakcji w tej bezsensownej egzystencji. Życie mija mi między palcami bo śpie po 18 godzin dziennie. Nic w tym momencie nie sprawia mi satysfakcji niezależnie od tego co zrobie. Nie mam siły na nic czy to studia czy praca czy gra w #!$%@? komputer, wszystko mnie #!$%@? niezależnie od wyniku. Wstanie z łóżka zabiera mi 2 godziny bo nawet z tym mam problem. Nie potrafie rozmawiać z ludźmi nie licząc MOŻE 3 osób na tej planecie. Ludzie których znam 15 lat mają na mnie #!$%@? i nie mają zamiaru wyjsc ze mną na #!$%@? piwo mimo że zawsze byłem z nimi szczery i pomagałem w trudnej sytuacji niezależnie od tego co sie dziejs. Czuje sie jak #!$%@? gówno.
#depresja
Edit: a teraz zagram w telefon.
Skoro nie zajmuje się problemami, to czym by miała innym xD