#anonimowemirkowyznania Mirki, znacie kogos kto popelnil #samobojstwo ? Zastanawiam sie jak trzeba byc zdesperowanym zeby to zrobic i nawet nie czy sie kwalifikuje tylko ile sie jeszcze musze tutaj meczyc... lvl.31 osiagniety, brak #rozowepaski bo #feels po ostatnim mocno, klopoty z kregoslupem po kilkuletniej pracy #zagranico i teraz szukanie gownoroboty, mieszkanie samemu i terapia + psychotropy bo okazalo sie ze zaburzenia osobowosci motzno. ehh..
@mirekniezwyboru: Coś mi tu nie gra. Budujesz i wykańczasz dom bez kredytów, masz 32 lata a mówisz o gównorobocie, kiedy 20-letnie studenciaki, w prawdziwych gównorobotach i za psie pieniądze, potrafią sobie wynająć jakiś pokój w mieście wojewódzkim xD
@mirekniezwyboru: No życie już i tak Ci #!$%@?ło, więc nie zamierzam jeszcze dorzucać do pieca. No ale nie wzjeb się w to drugi raz i z fartem ( ͡°ʖ̯͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: śmierć nie jest straszna. Przezylem wypadek ktorego nie można było przeżyć (definicja cudu jest tu niewystarczająca). Byłem przekonany że z tego nie wyjdę. Pomyślałem wtedy ze moja matka strasznie to przeżyje i na chwilę zrobiło mi się jej strasznie żal. Tylko tyle. . Innym razem omal nie zatrulem się spalinami. Wiatr zamknął drzwi do garażu w którym siedziałem w kanale pod samochodem który miał włączony silnik (sporo by opowiadać -
@Kingside: to nie ten sam ziomek z tego konta lol @AnonimoweMirkoWyznania: myślę że można mieć głęboko w poważaniu opinie ludzi, bo sam akt samobójstwa to powiedzenie im najbardziej dosadnie że nie interesuje cię co mają do powiedzenia. A mają bardzo mało, często chcą leczyć swoje kompleksy więc nie warto. Chociaż pomogłoby na pewno usłyszeć słowa akceptacji. Nie wiem czym polskie społeczeństwo kiedykolwiek dotrze do tego poziomu.
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
Mirki,
znacie kogos kto popelnil #samobojstwo ? Zastanawiam sie jak trzeba byc zdesperowanym zeby to zrobic i nawet nie czy sie kwalifikuje tylko ile sie jeszcze musze tutaj meczyc... lvl.31 osiagniety, brak #rozowepaski bo #feels po ostatnim mocno, klopoty z kregoslupem po kilkuletniej pracy #zagranico i teraz szukanie gownoroboty, mieszkanie samemu i terapia + psychotropy bo okazalo sie ze zaburzenia osobowosci motzno. ehh..
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
@mirekniezwyboru: Nie rozumiem. Była wywaliła Cię z pracy? Ukradła oszczędności?
Ja #!$%@?ę, bez obrazy, ale jak można być takim debilem?
No ale nadal nie rozumiem, pracę chyba masz/miałeś, to mogłeś sobie coś wynająć.
Przezylem wypadek ktorego nie można było przeżyć (definicja cudu jest tu niewystarczająca).
Byłem przekonany że z tego nie wyjdę.
Pomyślałem wtedy ze moja matka strasznie to przeżyje i na chwilę zrobiło mi się jej strasznie żal.
Tylko tyle.
.
Innym razem omal nie zatrulem się spalinami.
Wiatr zamknął drzwi do garażu w którym siedziałem w kanale pod samochodem który miał włączony silnik (sporo by opowiadać -
@AnonimoweMirkoWyznania: myślę że można mieć głęboko w poważaniu opinie ludzi, bo sam akt samobójstwa to powiedzenie im najbardziej dosadnie że nie interesuje cię co mają do powiedzenia. A mają bardzo mało, często chcą leczyć swoje kompleksy więc nie warto.
Chociaż pomogłoby na pewno usłyszeć słowa akceptacji. Nie wiem czym polskie społeczeństwo kiedykolwiek dotrze do tego poziomu.