Aktywne Wpisy
Cosipi +732
szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Mirki,
znacie kogos kto popelnil #samobojstwo ? Zastanawiam sie jak trzeba byc zdesperowanym zeby to zrobic i nawet nie czy sie kwalifikuje tylko ile sie jeszcze musze tutaj meczyc... lvl.31 osiagniety, brak #rozowepaski bo #feels po ostatnim mocno, klopoty z kregoslupem po kilkuletniej pracy #zagranico i teraz szukanie gownoroboty, mieszkanie samemu i terapia + psychotropy bo okazalo sie ze zaburzenia osobowosci motzno. ehh..
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Zawsze jest tak, że po tym wydarzeniu rodzina staje się okaleczona i żyje z ciężkim jarzmem.
Nie polecam.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Walcze ale jest ciezko, gdbyby nie wlaczyla sie #depresja to moze dalbym rade jakos a tak jest stan 1/10, ogolnie nie polecam
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}