Wpis z mikrobloga

@lakukaracza_: Za masturbacje i menstruacje! W końcu co miesiąc bezczelne, nie doprowadzające do zapłodnienia, kobiety zabijają własne dziecko!!! Potem takie maleńkie ciałko ląduje na podpaskach i wędruje do kosza(sic!). Zamknąć wszystkich do więzienia na 25 lat za zabójstwo z zimną krwią!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Surykotka: Posługiwanie się tak debilnymi porównaniami (utożsamianie jednego z substratów zarodka do zarodka par excellence) coraz skuteczniej przekonują mnie do zakazu aborcji. Tak, wiem, że to tylko arcyśmieszny żart, ale wkrótce wielu gotowych będzie pomyśleć, że to tak na poważnie.
  • Odpowiedz
@bh933901: To debilne porównanie bierze się stąd, że wielu już teraz myśli o tym jako o prawdzie. Lata spędziłam na lekcjach religii i w różnorakich duszpasterstwach młodzieży i wiem co niektórzy ludzie tam głoszą. "Masturbacja jest zła, bo marnujesz życiodajny płyn, boską cząsteczkę i popełniasz grzech ciężki skalając tym czynem swoje ciało", "Podczas comiesięcznych krwawień kobieta powinna myśleć o swoim przyszłym macierzyństwie i doceniać fakt iż jest istotą mogącą urodzić
  • Odpowiedz