Aktywne Wpisy
LittleOpa +209
Jak MSZ nie zacznie szybciej sprzedawać wiz w Afryce to nie wiem kto w tych kurnikach inwestycyjnych będzie mieszkał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu

Tywin_Lannister +701
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już

W zeszłym roku pewien brytyjski nastolatek, stwierdził że jest zły na otoczenie i musi to wyrzucić z siebie. W tym celu wziął shotguna z nabojami, nóż, nauszniki, kominiarkę i wyruszył do szkoły przekazać swoje racje. Gdy zakładał nauszniki aby chronić uszy przed hukiem wystrzałów, nagle odezwał się w nim głos sumienia, zadzwonił na numer alarmowy i powiedział, że posiada broń z amunicją i znajduje się w szkole, gdzie chciał użyć broń. Został schwytany przez policję zanim cokolwiek zrobił. Stwierdzono u niego depresję i fobię społeczną, z czym walczył od kilku miesięcy oraz w późniejszym czasie lekką odmianę autyzmu. Dostał 6 lat. Sędzia skazujący uzasadnił wyrok jako: "tylko chwile dzieliły uczniów i kadrę przed okropną zbrodnią, która wpisałaby się straszną historię kraju". Niedawno wyszedł, ponieważ pani sędzia od apelacji kontrowała, że "był wzorowym synem, który nie okazywał agresji i aspołecznego zachowania przed tym zdarzeniem" i "postąpił mądrze dzwoniąc na numer alarmowy" oraz "wykazał ulotną chęć zabijania, jednak szybko wrócił do pełni zmysłów". Obecnie znajduje się na wolności i pod obserwacją.
Komentarze? Czy pani sędzia postąpiła słusznie? Czy chcielibyście żyć z sąsiadem o którym wiecie, że jak mu coś na odcisk nadepnie, to łapie za shotguna i noże? Mam mieszane uczucia, chciałbym poznać waszą opinię.
#uk #spoleczenstwo #swiat
Mądry sędzia, nie można karać za samą chęć zbrodni. Chłopak potrzebuje pomocy psychologicznej.
@mmws: Też tak uważam, ale to trochę desperackie wołanie o pomoc, jeśli musisz łapać za shotguna i chcesz zabić ludzi. Sam zmagam się z depresją i fobią społeczną (do tego nerwica kliniczna i kilka innych rzeczy) od ok. 20 lat i nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby złapać za broń i zabić ludzi. Robiłem krzywdę sobie, ale nie
https://www.wykop.pl/link/4226519/trzech-amerykanow-zalozylo-bojowke-ktorej-celem-bylo-zabijanie-muzulmanow/
Jak widać można.