Wpis z mikrobloga

@RomeYY: @Mawrycyj: k---a u mnie akcja roku, wziąłem 3 ostatnie butelki, do tego 2 witbiry i kobieta zapytała mnie o dowód, którego nie miałem xDDD 5 lat po 18, dorodna broda i brzuch, chyba dla siebie chciała skitrać wredna kobita
  • Odpowiedz
@RomeYY: LOL, nikły aromat chmielowy, mocna słodowość w kierunku karmelu i żywiczno-łodygowa goryczka. Jak w obecnej formie to jest najlepsza polska APA to trochę mi smutno z tego powodu. Maverick z warki do 14.07 bije na łeb obecną (wyprodukowaną dla LIDL POLSKA) warkę.
Piłeś mirku kiedyś inną świeżą warkę mav. że tak wychwalasz ?
  • Odpowiedz
@makapakaninja: widzę, że nierówne butelki, czytałem już opinie na jepiwce kustoszy, moja butelka znacznie się różniła od Twoich wrażeń a wareczki od nich piłem nawet przed premierą, bo znam osobę od nich
  • Odpowiedz
@makapakaninja: niestety, nawet po znajomości mi się nie udało :/
Cena w sklepie 69zł była, na aukcjach teraz do 130, jedną reckę czytałem i chyba niewarte tej ceny w porównaniu do Noble czy Illusion.
  • Odpowiedz
@RomeYY: @RomeYY: Z jakim terminem ważności macie warkę? Ja do 01.09.2018r.
Jak dla mnie poprawna APA, z delikatnym aromatem cytryny osiągalnym też przez chmielenie.
Za tą cenę wolałbym wypić dwa Żywce APA.
U mnie w Lidlu dali karton, ja wczoraj kupiłem pierwszą butelkę i dzisiaj widziałem, że zniknęła jeszcze jedna.
  • Odpowiedz