Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1125
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Retoryk +51
Więc pytam, ilu rodzinom pomogliście skoro uważacie że aborcja powinna być zakazana?
#pytanie #4konserwy #bekazpis #aborcja #prawo
Wierzyć się nie chce. Może w Salwadorze czy na innym zadupiu gdzie zgwałcone dziewczynki usiłują przerwać ciąże zardzewiałym drutem, ale u nas mimo wszystko chyba wyżej stoi opieka lekarska.
Ja nie jestem hipokrytą.
Taka ciekawostka Defendor to film opierający się na podobnym pomyśle. Pan za dobrze w nim nie wyszedł na tej walce z przestępcami.
@Wojtek-bez-portek: Od pomocy rodzicom dzieci niepełnosprawnych mamy służbę zdrowia, szeroko rozumiana opiekę społeczna i system edukacji.
Tak to nie działa kolego, służba zdrowia leczy choroby a potem wypuszcza dalej. Dzieci z zespołem Downa to nie dzieci które należy hospitalizować, to dzieci którymi trzeba się opiekowac i poświęcać im czas. Od tego nie mamy żadnej służby.
@Wojtek-bez-portek: Czyli rozbudowa systemu opieki i zabezpieczenia społecznego. Ja nie wiem tylko w przypadku zakazu aborcji wymaga się osobistej troski, jakoś nikt od zwolenników zakazu bicia zwierząt nie wymaga wolontariatu w schronisku.
@Koritsu: Czyli koniec z karaniem gwałcicieli bo Tomasz Komenda przesiedział 18 lat za niewinność. Super logika.
Bo bardzo duża część tych ludzi bierze zwierzęta ze schroniska, i chodzi na
@Wojtek-bez-portek: Bardzo czyli jaka? To są dane z d--y, oparte na chciejstwie.
XD Umarłem ze śmiechu, gdzie ty to znalazłeś?
W twoich
@Wojtek-bez-portek: Cytaty.
Czyli dalej dane z d--y.