Aktywne Wpisy

Salido +211
Minął 46. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
183 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
194 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 11082026
Pobierz
Majku_ +101
Dzień dobry, proszę o uwagę.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.
Otrzymuję od Was mnóstwo listów i zapytań, ostatnio zostałem zaczepiony w kolejce w warzywniaku, a ktoś nawet przypiął kartkę z zapytaniem na tablicy ogłoszeń przy kościele, ale proboszcz szybko ją zdjął. Tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać jej treści, pewien jednak jestem, że to było to.
W każdym razie jest sobie taki tag, o taki #codziennadruzynapierscienia
O co tu chodzi?
Pozwolę sobie zacytować opis z tagu.

Nagranie nie moje, acz kogos bliskiego.
Probowalem analizowac je wielokrotnie i za diabla nie moge jednoznacznie dojsc do tego czyja wina. Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze to kierowca na lewym pasie zajechal, ale po rozjasnieniu widac ze kierowca na prawym pasie tez jest bardzo daleko od skraju jezdni i w dodatku chyba jedzie prosto.
#uk #wideorejestrator #kiciochpyta
Jeśli nie chciał tam zjechać to tym bardziej nie rozumiem jego toru jazdy.
Chyba że gość z lewej był na pasie do lewoskretu ale tego na nagraniu nie widać
źródło: comment_FEg9E0f0zrTMsEFvJ8BV38No9pqKD14q.jpg
Pobierz