Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #studia #erasmus
Znajoma z licbazy zaliczyla wpadke bedac na Erasmusie we Francji na 2 tyg przed powrotem z pol Francuzem pol Senegalczykiem. Powiedziala to tylko 3 osobom, chce byc teraz caly czas ze swoim chlopakiem, wpakowac go, ze to jego dziecko, na boku szukac kogos innego(byc moze rowniez sniadego) i zerwac z nim na jakis miesiac przed rozwiazaniem. Szczerze? Znam jej chlopaka i naprawde on na to nie zasluguje i zle sie czuje tylko z ta wiedza, co ona planuje? Powinnam go od razu poinformowac, jesli przed tym poprosilabym go o przysiege, ze nie powie od kogo sie dowiedzial?
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@clogsterovich mam wrażenie że wykop rysuje mi psychikę. Non stop czytam jakieś z-----e akcje różowych, różowe obok mnie wcale nie wydają się być lepsze, mój ex różowy miał bolca na boku i wydaje mi się że z czasem mam coraz większą blokadę do Lasek i patrze na nie jak na chodzące cipy
  • Odpowiedz
@clogsterovich: Jeśli bait, to 5/10 z plusem.
Jeśli prawda to słabo.
Słabo, że w ogóle zastanawiasz się czy o tym mówić. Kurna locha typowa karina „skok w bok nawet nie z alvaro tylko k---a jakimś mugambe, bo hormony kazały”, a ty się pytasz i boisz o jej przyszłość. Niech sobie idzie do tego kloca co jej to zmontował, a nie jeszcze następnego szuka. Jak chcesz chronić takiego szlaufa nie
  • Odpowiedz
@clogsterovich: Rozumiem Cię i wie, że sytuacja jest trudna. Konflikt poiędzy byciem przyzwoitym człowiekiem a starą i mądrą maksymą "nie mieszaj się w cudze sprawy". Wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję i powiesz temu chłopakowi, bo ta koleżanka to jest za przepeoszeniem straszna suka.
  • Odpowiedz
@clogsterovich: Nie ma co się zastanawiać bo to i tak wyjdzie. Zawsze jak druga osoba coś odwali to partner się dowiaduje od innych osób, jak nie wcześniej to później. A szkoda marnować jego życie na taką dziewczynę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@clogsterovich: Ja bym jeszcze podsunęła mu pomysł, żeby pobawił się w jej grę, ogarnął sobie jakąś dziewczynę na pewnik na boku (ale żeby nie traktował jej jak nagrody pocieszenia) i zerwał z byle powodu. I przede wszystkim kazał jej jak najszybciej zarabiać na swoje utrzymanie, jak czegoś nie ogarnie - niech powie, że potrzebują przerwy. Niech się męczy w nieświadomości czy wiedział, czy nie.
  • Odpowiedz