Wpis z mikrobloga

@Wobbuffet: Nie cieszę się z nieszczęścia tej dziewczyny. Jest różnica między śmianiem się z czyjegoś problemu a śmianiem się z fajnie użytego komentarza
  • Odpowiedz
Tak i dlatego pyta na spotted, bo chce poważnych odpowiedzi od gimbusów XDDDDDDDDD

@Lawrence_z_Arabii: pewnie gimbus pytał w swoim naturalnym środowisku. Antykoncepcja zwodzi w większości idiotom, którzy nie potrafią z niej korzystać poprawnie bo emocjeeeeeee przejmują sterowanie xD
  • Odpowiedz
to raczej przykre, a nie śmieszne.

@bananowynick: śmieszne, bo szybciej można znaleźć info w google, zamiast pytać na spotted, gdzie siedzą w większości śmieszki i wie to człowiek o inteligencji wyższej od kiełbasy. To zwykły idiota/idiotka i tyle. Standardowo.
  • Odpowiedz
no tak już w polsce jest, w szkołach edukacji seksualnej brak to kobiety informacji u gimbusów szukają :)

@Mauvaise_Foi: W Polsce jest edukacja seksualna, chociażby na przyrodzie, gdzieś w czwartej czy piątej klasie podstawówki. Najwyraźniej jeszcze nie przerabialiście tego tematu.

No co prawda nie uczą tam po europejsku, jak się bawić kulami analnymi i że s--s to taka sama rozrywka jak oglądanie bajek, ale biologiczne podstawy, takie jak to skąd
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: no patrz! a tutaj (7:00) doktor psychiatrii(ostatnio bardzo popularny na wykopie) mówi, że w polsce nie ma edukacji seksualnej! Ale to pewnie lewak z neuropy!!! I pytają go o takie rzeczy jak przedwczesny wytrysk i antykoncepcję!!! Sodoma gomora!@!!!!!
MauvaiseFoi - @Lawrencez_Arabii: no patrz! a tutaj (7:00) doktor psychiatrii(ostatnio...
  • Odpowiedz
no patrz! a tutaj (7:00) doktor seksuologii (ostatnio bardzo popularny na wykopie) mówi, że w polsce nie ma edukacji seksualnej!

@Mauvaise_Foi: Doktor? Cóż to jest doktor? Tu pani PROFESOR !!!!! mówi, że w związkach jednopłciowych rodzi się tyle samo dzieci, a często i więcej niż w związkach heteroseksualnych.

To tyle, jeśli chodzi o podpieranie się o autorytety naukowe budowane wyłącznie o stopnie
L.....i - > no patrz! a tutaj (7:00) doktor seksuologii (ostatnio bardzo popularny na...
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: dobra podyskutujmy rzeczowo, nie podparłem się JEGO STOPNIEM NAUKOWYM tylko tym, że jest LEKARZEM, lekarze w Polsce nie mają wiedzy, ok spoko,
pytam:
1. Skąd nastolatek w polsce ma czerpać wiedzę o antykoncepcji?
2. Czy homoseksualizm to choroba? Jeżeli tak to podeślij badania naukowe, które to stwierdzają.
  • Odpowiedz
dobra podyskutujmy rzeczowo, nie podparłem się JEGO STOPNIEM NAUKOWYM tylko tym, że jest LEKARZEM, lekarze w Polsce nie mają wiedzy, ok spoko,

@Mauvaise_Foi: Nie wiem czy lekarze mają wiedzę, ale wiem, że on kłamie, gdyż edukacja seksualna w Polsce jest.

1. Skąd nastolatek w polsce ma czerpać wiedzę o
  • Odpowiedz