Aktywne Wpisy
kimunyest95 +255
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Lewusx +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Życie nagle nie stanie się zajebiste, ale będzie minimalnie lepiej jeśli umie się cieszyć z takich drobnych gówienek. Wielu ludzi chyba tego nie potrafi i woli leżeć i ubolewać nad swoim losem. Tak też można, i tak robiłem, ale to nie działa.
#depresja #narkotykizawszespoko #rozwojosobisty
Ostatnio chciałem kupić sobie gieta zielonego, ale zamiast tego kupiłem sobię dużą paczkę skarpet. Zielone bym spalił tego samego dnia, a skarpety dalej mam i są milusie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jilted: To za krótką chwilę robi się co innego/docenia co innego. :)
@kaszlakmain: Ja staram się - chociaż nie wychodzi mi jeszcze tak często jakbym chciał - praktykować coś podobnego ZWŁASZCZA jak mam jakiś popieprzony i/lub zabiegany dzień. Powiedzieć chrzanie wszystko i idę na spacer i obiad. Albo odcinam się od pracy i siłownia/rower. Tylko nie w formie szybkiego wyskoczenia na 15 minut
@maur: No, czasem trzeba się wyciszyć i zrelaksować. Wcześniej robiłem to poprzez palenie MJ, ale teraz właśnie staram się robić to na trzeźwo i efekty są lepsze.
Zależy trochę kto z czym ma problem, ja czasem właśnie z wpadaniem w wir zajęć i zapominaniem o robieniu czegoś dla siebie ;)
https://g.co/kgs/2GP4c2