Aktywne Wpisy

whitewolfik +67
#sluzebnoscwolfika kurczaki nie wiem co robić. Zalogowałem się tylko po to, żeby Was zapytać co mam robić z tagiem. Jestem już boomerem i przystosowanie się do zmian w tym nowym niedziałającym gównie jest tak pociągające, że wolę wywalić telefon z mojego życia niż zawracać sobie głowę tym co tu się stało.
Jednocześnie tak mi przykro rozstawać się z Wami w ten sposób... tym bardziej, że mam co napisać w mojej sprawie. Pisać
Jednocześnie tak mi przykro rozstawać się z Wami w ten sposób... tym bardziej, że mam co napisać w mojej sprawie. Pisać

BayzedMan +30
ZACZĘŁO SIĘ WKOŃCU CZY NIE?
CZYŻBY JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ?
XDDDD
CZYŻBY JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ?
XDDDD

Próbuję zrobić apkę korzystającą z bazy H2, ale nie zapisuje mi użytkowników w bazie. Widzę wszystkie modele i pola w menedżerze bazy, ale nie pojawiają się użytkownicy stworzeni w panelu rejestracji. O co tu może chodzić?
spring.jpa.show-sql=true
Pokazał tylko to jeśli chodzi o hibernate. Przy zapisywaniu użytkownika nie pokazuje się nic.
Hibernate: drop table task if exists
Hibernate: drop table user if exists
Hibernate: drop table userroles if exists
Hibernate: create table role (name varchar(255) not null, primary key (name))
Hibernate: create table task (id bigint generated by default as identity, date varchar(255) not null, description varchar(255) not null, starttime varchar(255) not null, stoptime
userRepository.save(user)?
Sorki, że tak długo, ale klient GitHuba mi nie chciał współpracować