Aktywne Wpisy
Tyrande +410
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
shark93 +387
#iphone #iphonese #oswiadczeniezdupy
?
skąd takie bzdury?
@MangoZjem
A co cię teraz nie inwigiluje ? No powiedz co ? Może papier w klopie. Czepiasz się do powszechnie stosowanych standardow. Jeśli robi to dla mojego bezpieczeństwa to dlaczego mam się obawiać ? Robisz coś złego ? Ja nie i mam
2 zbirów omawia jakiś napad koło telefonu. Policja o tym wie i mogą fsst zareagować. Proste nie ? Najbezpieczniejsze wyjście to zwalczyć zbrodnie przed jej dokonaniem :/
Masz coś do ukrycia ? Kogo interesują np twoje plotki z innymi ludźmi o dupie maruniie ? Albo bon
Samsung akurat jest koreański i też się tym jakoś podniecasz ? Koreance są w czymś lepsi albo gorsi od Chińczyków że tak podkreślasz że to chiński telefon ? Ogarnij się
@Dine: Niczym się nie podniecam, wręcz zauważyłem to u Ciebie, jedni i drudzy są siebie warci pod względem wytwarzanych produktów.
Przez takich jak ja ? a co ja Cie namawiam ? Jesteś po prostu naiwny i nie potrafisz samodzielnie myśleć, nie porównuj się do mnie bo z gówna bicza nie ukręcisz.
Ja w przeciwieństwie do