Wpis z mikrobloga

@Dine miałem Samsunga więc mam porównanie a Ty miałeś xiaomi ? Że tak fikasz ? Jak na razie nie masz żadnych argumentów tylko nie bo tak k tyle. Konkrety prosze.
@MangoZjem
A co cię teraz nie inwigiluje ? No powiedz co ? Może papier w klopie. Czepiasz się do powszechnie stosowanych standardow. Jeśli robi to dla mojego bezpieczeństwa to dlaczego mam się obawiać ? Robisz coś złego ? Ja nie i mam
@Smutas: serio uwazasz ze CIAGLE nagrywanie wszystkiego jest ok? W jaki sposob dba to o Twoje bezpieczenstwo? Bo dla mnie to malo bezpieczne, ze ktos kto wejdzie w posiadanie mojego konta gmail bedzie mil dostep do tego co kiedykolwiek mowilam majac smartfona na biurku/w kieszeni/torebce etc.
@Dine: @Smutas: mam mi5 i jedyne w czym jest lepsze od mojego poprzedniego telefonu Galaxy S4 to cena i bateria, która faktycznie jest megamocarna. telefon ma 10 miesięcy i przymula na snapczacie xD. dobrze, że jednym ruchem można wszystkie apki w tle pozamykać to wtedy się trochę odmula. lepiej dołożyć kilka stów i kupić samsunga, albo nieco więcej i iphone'a. wiadomo, za te 140$, które dałem to lepszego telefonu nie
@Smutas: aktualnie pisze z xiaomi i używałem mi5 i mi6 i trzeba być głąbem żeby pisać że te telefony są w czymś lepsze od Samsunga xD już sam wyświetlacz gniecie chinola
@MangoZjem nie uważam że CIAGLE jest ok. Na napisałem dlaczego uważam że ogólnie jest ok. Ale dla jasności no widzę że nie rozumiem przytoczę czy przyklad.

2 zbirów omawia jakiś napad koło telefonu. Policja o tym wie i mogą fsst zareagować. Proste nie ? Najbezpieczniejsze wyjście to zwalczyć zbrodnie przed jej dokonaniem :/

Masz coś do ukrycia ? Kogo interesują np twoje plotki z innymi ludźmi o dupie maruniie ? Albo bon
@Dine widzę koneser xioaomi i po 1 się nie zdegustować ? No dziwne :/

Samsung akurat jest koreański i też się tym jakoś podniecasz ? Koreance są w czymś lepsi albo gorsi od Chińczyków że tak podkreślasz że to chiński telefon ? Ogarnij się
@MangoZjem: no myślę że zabójca też by nie chciał żeby prokurator podsłuchiwał jak planuje zbrodnie.

@Dine: Niczym się nie podniecam, wręcz zauważyłem to u Ciebie, jedni i drudzy są siebie warci pod względem wytwarzanych produktów.

Przez takich jak ja ? a co ja Cie namawiam ? Jesteś po prostu naiwny i nie potrafisz samodzielnie myśleć, nie porównuj się do mnie bo z gówna bicza nie ukręcisz.

Ja w przeciwieństwie do
@MangoZjem: a wiesz, że mogą się przygotować np do napadu? zapobiec czegoś a to już w sprawie się liczy nie ? btw mówimy o androidach? to tylko w polsce są ? jak nie to i nie bierz tylko polskiego prawa pod uwagę.
@Smutas: to moze niech policja ma prawo bezkarnie wejsc do mieszkania i je przeszukac. Kto wie czy w domu bomby nie konstruujesz? Niech pyraja Twoja korespondencje bo moze z kims sie szykujesz na napad? Serio nie widzisz w tym problemu? Bo ja myslaln ze zyje w wolnym kraju
@MangoZjem: ZAchowyjesz się jak małe dziecko. Jest różnica w podsłuchach a wbiciu do czyjegoś mieszkania. Nawet w wykorzystaniu tych praw. Mam nadzieję, że rozumiesz i nię bedę musiał Ci tłumaczyć różnicy.