Aktywne Wpisy
Antybuka +131
To jakiś portal dla 5 latków? Cenzura na słowo ,,B--ń"? XDDD
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Jak ktoś nie ma konta to ten portal wygląda tragicznie a jeszce musisz to WYŁĄCZYĆ, patrząc na ilośc ludzi co mają belke pod wrzucanymi zdjęciami, niewielu nawet wie, że jest opcja wyłączenia xD
#moderacjacontent #heheszki
Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
takie pytanko, gdzie kupujecie ciuchy maluszkom, zwlaszcza maym #niebieskiepaski,choc w sumie #rozowepaski tez, bo sporo ciuszkow jest neutralnych?
I stacjonarnie w #krakow, i w internetach?
Wiadomo, ze takim kilkumiesiecznym szkrabom nie ma co kupowac drogich ubranek, bo raz, ze trza co chwile prac,bo zaplute/upaćkane a dwa - blyskawicznie wyrosnie.
Jakies snc, bemax, inne dyskonty, smyki, 5-10-15?
#dzieci #rodzina #kiciochpyta
Wiem, że niby nie ma co wydawać dużo na ciuchy, ale lubię jak moje dziecko fajnie wygląda. W ciuchach z HM wygląda jak fajny mały człowiek a nie zapluty bobas.
@agaja ja kupuje głównie w hm, spodnie, body, bluzki i najlepsze pizamki:) Ostatnio były fajne koszulki za 9.99 w Reserved. Jak jest wyprzedaż to zaglądam do zary po spodnie. Bluzy i skarpetki c&a. Moja mama dużo kupuje na wyprzedażach w Tesco f&f. W tygodniu kupila letnie komplety 3 czesciowe za 10zl.
Ja na razie mam szkraba trztmiesiecznego, wiec jeszcze kupujemy nowe, jesli nie mamy od rodziny, ale dla starszego bedziemy ciucholandowac na pewno :)
@stokrotka364: bylam tam dawno, dawno temu, gdy jeszcze bylo to spore zadupie i ze 2 autobusy na godzine, przypadkiem trafilam jadac na jakas rozmowe kwalifikacyjna.. Potem za zadne skarby nie moglam sobie przpomniec, gdzie to bylo, az w ubieglym roku znowu przypadkiem tam trafilam. Ale radoche mialam, raj :D
Co prawda w ciazy bylam, wiec niestety ciezko cos bylo kupic